Papryka faszerowana Chorizo i kozim serem
Chorizo-i kozi ser-faszerowane papryki może być tylko głównym daniem szukasz. Ten przepis sprawia, że 3 porcje z 671 kalorii, 34g białka, oraz 48 g tłuszczu każdy. Na 3,21 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz serek śmietankowy, meksykańska kiełbasa chorizo, kozi ser i kilka innych składników na rękę, możesz to zrobić. Aby wykorzystać serek można śledzić to danie główne z Kliny Deserowe Z Serem Śmietankowym jako deser. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Kozi Ser Faszerowany Papryka Wiśniowa, quinoa faszerowane papryki {z kozim serem}, oraz Papryka faszerowana Gila z kozim serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyłożyć blachę do pieczenia folią aluminiową.
Cut około 1/4 cala od góry papryki do utworzenia " Łódź."Nasiona papryki, w razie potrzeby, i drobno posiekać szczypce papryki.
Połączyć posiekaną paprykę i chorizo w dużej patelni nonstick na średnim ogniu. Gotować, mieszając od czasu do czasu, 8 minut lub aż chorizo jest rumiane.
Dobrze spuścić, jeśli to konieczne.
Dodać sery, mieszając, aż dobrze wymieszane.
Łyżka lub mieszanka kiełbasy rury do łodzi pieprz.
Umieścić na przygotowanej blasze do pieczenia, i piec 15 minut lub aż ser topi się i papryka są miękkie.
Dekorować, w razie potrzeby.