Pappardelle z pieczoną dynią zimową, rukolą i orzeszkami pinii
Pappardelle z pieczoną dynią zimową, rukolą i orzeszkami pinii może być tylko przystawką, której szukasz. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 284 kalorie, 10g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest idealny do Zima. Jeśli masz rukolę, oliwę z oliwek, ocet balsamiczny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka z pieczonej dyni z kozim serem i orzeszkami piniowymi, Sałatka z rukoli z pieczoną dynią, porzeczkami i orzeszkami piniowymi, oraz Makaron z dynią zimową i orzeszkami piniowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć squash, ocet, olej, i 1/4 łyżeczka soli w dużej misce; wrzucić dobrze do herbu. Ułóż mieszankę do squasha w jednej warstwie na patelni z galaretką pokrytej sprayem do gotowania.
Piec w 475 przez 25 minut lub do miękkości i lekko rumiane, mieszając od czasu do czasu.
Podczas pieczenia squasha gotuj makaron zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Odcedzić w durszlaku nad miską, rezerwując 1 łyżkę płynu do gotowania.
Roztopić masło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj orzeszki piniowe, szałwia i czosnek; gotować 3 minuty lub tylko do momentu, aż orzeszki piniowe zaczną brązowieć, mieszając od czasu do czasu.
Miejsce makaron, zastrzeżone gotowania cieczy, mieszaniny orzechów sosny, i mieszaniny squash w dużej misce; wrzucić delikatnie połączyć.
Dodaj pozostałe 1/4 łyżeczki soli, rukolę, ser, i czarny pieprz; wrzucić delikatnie połączyć.