Pappardelle z kaczką Ragù
Pappardelle z kaczką Ragù może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $3.59 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1011 kalorii, 62g białka, oraz 59G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz ser parmigiano-reggiano, oliwki niçoise, ząbek czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pappardelle z kaczką Ragu, Pappardelle Z Ragù, oraz Krótkie żeberka Ragù z Pappardelle.
Instrukcje
Mikrofalować nogi kaczki z dużą mocą przez 1 minutę, aż się ogrzeją.
Usuń skórę z nóg i zarezerwuj ją do innego użycia.
Usunąć mięso z kości i pokroić na kawałki wielkości kęsa; wyrzucić kości.
W dużej, głębokiej patelni, rozgrzać olej.
Dodać cebulę, marchew i seler i lekko doprawić solą i pieprzem. Gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, mieszając, aż lekko zmięknie, 1 minutę. Zmniejszyć ogień do umiarkowanego i gotować, mieszając, aż rumiane, o 8 protokół.
Dodać oliwki, rozmaryn i czosnek i gotować na dużym ogniu, mieszając, aż pachnące, o 1 minutę.
Dodać kaczkę i delikatnie wymieszać, aby pokryć warzywa.
Dodaj wino i gotuj na wolnym ogniu przez 1 minutę.
Dodać bulion i gotować na wolnym ogniu, aż płyn zmniejszy się do 3/4 szklanki, o 10 protokół.
Zdjąć z ognia i wymieszać w połowie masła. Przykryć i ogrzać.
W dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, gotować makaron aż al dente; odcedzić.
Dodaj makaron do szmatki i gotuj na umiarkowanym ogniu, delikatnie mieszając, aż się ugotuje.
Zdjąć z ognia i wymieszać w 1/2 szklanki sera i pozostałego masła. Doprawić solą i pieprzem i podawać.