Paper Chef # 31-Ciepła Sałatka Z Miecznika

Paper Chef # 31-Ciepła Sałatka Z Miecznika
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Paper Chef #31 - ciepłej sałatki z miecznika. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 171g białka, 94g tłuszczu, oraz w sumie 1740 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $20.82 za porcję. Mieszanka soku z cytryny, ciecierzyca i orzechy włoskie są połączone przez ziemniaki, [służy 2], i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Aby zużyć olejek cytrynowy, możesz podążać za tym daniem głównym z Biszkopty Cytrynowe jako deser. Ten przepis z cookalmostanything.blogspot.com ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Karkówka na ciepłej sałatce kukurydzianej z awokado, Rolada Sałatki Z Tuńczyka Z Papieru Ryżowego, oraz Roladki sałatkowe z papieru ryżowego z sosem imbirowym.

Składniki

4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyZiemniaki na parze, aż będą miękkie, a następnie pokrojone w ósemki, pozostawiając skórę naZiemniaki na parze, aż będą miękkie, a następnie pokrojone w ósemki, pozostawiając skórę na4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyCiecierzyca i orzechy włoskie są połączone z gotowanymi na parze ziemniakami, czosnkiem, czerwoną cebulą i świeżym groszkiemCiecierzyca i orzechy włoskie są połączone z gotowanymi na parze ziemniakami, czosnkiem, czerwoną cebulą i świeżym groszkiem6ziemniaki dla niemowlątziemniaki dla niemowląt400Orzechy dowolne (posiekane)ciecierzyca odsączona i opłukanaciecierzyca odsączona i opłukana1( bakłażany)Rozgrzej trochę oleju na patelni na ogniu, a gdy patelnia się ogrzeje, dodaj cebulę. Podsmażyć, aż cebula zmięknie przed dodaniem czosnkuRozgrzej trochę oleju na patelni na ogniu, a gdy patelnia się ogrzeje, dodaj cebulę. Podsmażyć, aż cebula zmięknie przed dodaniem czosnku1garśćgroch świeżygroch świeży1ząbek czosnku, drobno pokrojonyząbek czosnku, drobno pokrojony1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)1 szalotka, starta lub posiekana1 szalotka, starta lub posiekana2(zima)oliwa z oliwek z dodatkiem cytrynyoliwa z oliwek z dodatkiem cytryny10Orzechy dowolne (posiekane)liście oreganoliście oregano4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyDodać groszek i nadal gotować, aż po prostu zacząć zmiękać-dodać do ciecierzycy i orzechów włoskichDodać groszek i nadal gotować, aż po prostu zacząć zmiękać-dodać do ciecierzycy i orzechów włoskich1czerwona cebula, pokrojona w grube plastryczerwona cebula, pokrojona w grube plastry4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyCiepła Sałatka Z MiecznikaCiepła Sałatka Z Miecznika4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyNa talerzu ułożyć porządny kopiec sałatki, następnie udrapować plastrami miecznika, skropić partię odrobiną dodatkowego salmoriglio i podawać od razuNa talerzu ułożyć porządny kopiec sałatki, następnie udrapować plastrami miecznika, skropić partię odrobiną dodatkowego salmoriglio i podawać od razu4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożony1 szklanka dzikiego ryżu, dokładnie opłukanego1 szklanka dzikiego ryżu, dokładnie opłukanego4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyStek z miecznikaStek z miecznika4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySalmoriglio służy do szczotkowania steku z miecznika, zanim zostanie ugotowany, rzucony przez towarzyszące mu warzywa, gdy są smażone, a na koniec skropiony plated dishSalmoriglio służy do szczotkowania steku z miecznika, zanim zostanie ugotowany, rzucony przez towarzyszące mu warzywa, gdy są smażone, a na koniec skropiony plated dish4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyPosmaruj salmoriglio po obu stronach miecznika i pozwól mu zaparzać, aż będzie gotowy do gotowaniaPosmaruj salmoriglio po obu stronach miecznika i pozwól mu zaparzać, aż będzie gotowy do gotowania1garść1/3 szklanki drobno pokruszonych wafelków waniliowych (około 10 wafli)1/3 szklanki drobno pokruszonych wafelków waniliowych (około 10 wafli)4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyPin ItPin It4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySalmoriglioSalmoriglio4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól i pieprz ryby, a następnie albo grill lub smażyć, aż tylko gotowane, fastrygowanie z odrobiną dodatkowego salmoriglio. Pozwól mu odpocząć na kilka minut przed krojeniemSól i pieprz ryby, a następnie albo grill lub smażyć, aż tylko gotowane, fastrygowanie z odrobiną dodatkowego salmoriglio. Pozwól mu odpocząć na kilka minut przed krojeniem4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożony[Porcje 2][Porcje 2]

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Loveblock Pinot Gris z oceną 4.6 z 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 24 dolarów za butelkę.
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris jest blady złoty z nutami zieleni. Rocznik 2013 to wytrawny styl z kwiatowymi aromatami i nutą dojrzałego ananasa. Podniebienie odsłania gotowaną gruszkę i krwawą pomarańczę, a kończy się odrobiną cytrusów, dobrą konsystencją i bogatym dotykiem w ustach.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia99
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn