Panzanella z łososia z fasolką szparagową może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4. Na 4,14 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 29g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 442 kalorie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka soli, pieprzu, fasoli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest super. Spróbuj Pieczony Łosoś Z Fasolką Szparagową, Łosoś balsamiczny z fasolką szparagową Amandine, oraz Sezam glazurowany łosoś i fasolka szparagowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Podgrzać brojlery do niskiego poziomu. Pokryć blachę do pieczenia sprayem do gotowania. Łososia przyprawiamy 1/4 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu. Broil aż gotowane przez, 5 minut na stronie; ostudzić. Doprowadzić wodę do wrzenia w małym rondlu; gotować fasolę do jasnozielonego i chrupiącego-przetargu, o 3 protokół; odcedzić i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Pieprz
łosoś
Fasola
Woda
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Patelnia Z Sosem
Brojler
2
W misce wymieszać olej, ocet, pozostałą 1/4 łyżeczki soli i pozostałą 1/8 łyżeczki pieprzu; dodać fasolę, pomidory, cebulę, kostki chleba i bazylię, a następnie wrzucić. Łososia płatki i dodać do sałatki; wrzucić delikatnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostki Chleba
Pomidor
Ocet
Pieprz
łosoś
Bazylia
Fasola
Cebula
Sól
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
Łosoś świetnie komponuje się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Laguna Winery Russian River Chardonnay z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.