Panzanella
Panzanella może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.48 za porcję. Jedna porcja zawiera 133 kalorie, 3G białka, oraz 6G tłuszczu. Mieszanka papryki pomarańczowej, ogórka, kaparów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Panzanella, La Panzanella, oraz Panzanella dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na patelni z galaretką ułożyć chleb.
Piec w 350 przez 10 minut lub do chrupkości, mieszając od czasu do czasu.
Paprykę przeciąć na pół wzdłuż; wyrzucić nasiona i błony.
Połówki pieprzu, boki skóry do góry, na wyłożonej folią blasze do pieczenia; spłaszczyć ręką. Broil 10 minut lub do poczernienia.
Umieść w wytrzymałej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym; uszczelnij.
Odstawić na 10 minut. Obrać; pokroić na 1-calowe kawałki.
Chleb, paprykę i kolejne 4 składniki (przez ogórek) połączyć w dużej misce.
W małej miseczce połącz ocet i 4 kolejne składniki (przez czarny pieprz). Stopniowo dodawać olej, mieszając trzepaczką.
Wlać mieszaninę chleba; wrzucić.
Odstawić 20 minut lub tylko do momentu, aż chleb zacznie mięknąć.