Panko Sałatka z łososia i ciecierzycy kukurydzianej
Panko Crusted łosoś i kukurydza sałatka z ciecierzycy jest bezmleczne i pescatariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 422 kalorie. Na 3,41 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, sok z cytryny, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 71%. Podobne przepisy to Panko-crusted Salmon, Dijon i Panko-Crusted Salmon, oraz Panko Crusted Miód Musztarda Łosoś.
Instrukcje
1
Do sałatki: w dużej misce wymieszać ocet, sok z cytryny i trochę soli i pieprzu trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Dodaj ciecierzycę, kukurydzę, pomidory, ogórek, sałatę i cebulę. Wrzucić łyżką do herbu składników. Trzymać w lodówce, aż łosoś jest przygotowany.
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
1
Porcje łososia posypać solą, białym pieprzem i imbirem. Stronę prezentacji łososia zanurzyć w mące i otrząsnąć nadmiar. Następnie zanurz tę samą stronę łososia w myjce jajecznej. Po umyciu jajkiem łososia zanurz w panko, aby zakończyć skórkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
1 Szklanka Mirinu Lub Słodkiego Sake
Majonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Różne Krakersy Lub Chipsy Pita
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Bułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
2
W patelni saute na średnim ogniu, rozgrzać olej przez 1 minutę. Gdy olej jest ciepły, umieścić panierowaną stronę w dół na patelni i gotować, aż złoty kolor, 3 protokół. Raz rumiane, flip i zakończyć, 3 do 4 minut. Następnie wyjąć, posypać natką pietruszki i podawać.
Łosoś w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Antica Chardonnay (Mountain Select) z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 29 dolarów za butelkę.