Panko-crusted Salmon
Panko-crusted łosoś jest bezmleczne przepis z 22 porcjami. Jedna porcja zawiera 16 kalorii, 0g białka, oraz 1g tłuszczu. Na 6 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Simply Recipes ma 239 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 minut. Udaj się do sklepu i odbierz bułkę tartą panko, grubo pokrojoną, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Panko-crusted Salmon, Dijon i Panko-Crusted Salmon, oraz Panko Crusted Miód Musztarda Łosoś.
Instrukcje
1 Rozgrzej piekarnik do 204° (konwekcyjny lub regularny). Ułóż łososia na wyłożonej folią blasze do pieczenia od strony dołu.
Posypać solą i pieprzem.2 w małej misce, połączyć musztardę miodu i 1 łyżeczkę tymianku. W innej małej misce wymieszaj panko z pozostałą 1 łyżeczką tymianku, 4 łyżeczkami oliwy z oliwek, natką pietruszki i papryką.
Dodać sól i pieprz (lekka posypka).3 za pomocą małej łyżki, rozprowadzić mieszaninę musztardy na łososia; top z mieszaniną okruchów chleba. 4 piecz łososia przez 12-14 minut (test na 1
lub do momentu, gdy jest prawie całkowicie jędrny w dotyku i płatków po szturchnięciu widelcem.