Panko Crusted Petrale Sole z bazylią, czosnkiem i pomarańczą

Need a bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Panko Crusted Petrale Sole z bazylią, czosnkiem i pomarańczą może być super przepis, aby spróbować. Na 3,56 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 450 kalorii, 24g białka, oraz 25 g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Niewiele osób robiło ten przepis, a 7 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jeśli masz sola petrale, czosnek, sól szary, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać okruchy chleba panko, możesz podążać za tym daniem głównym z Karmelowe Jabłko Crisp jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 63%, co jest dobre. Spróbuj Panko Crusted Petrale Sole z bazylią, czosnkiem i pomarańczą, Panko-Crusted Sole z bazylią, czosnkiem i pomarańczą, oraz Phyllo-crusted Petrale Sole dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce wymieszaj mąkę, chili w proszku, 1 łyżkę soli i 1 łyżeczkę pieprzu. Line up 3 Jak wielkości naczynia do pieczenia lub płytkie miski.
W pierwszym naczyniu umieścić mieszaninę mąki.
Ubić jajka w drugim naczyniu. W trzecim naczyniu umieść bułkę tartą. Do chleba filety rybne, płaszcz z mieszaniny mąki, zanurzyć w jajkach, a następnie płaszcz z bułki tartej. Odstawić na półmisek lub blachę do pieczenia.
W 12-calowej patelni nonstick, podgrzać 1/3 szklanki oleju na dużym ogniu.
Dodać połowę filetów; gotować około 2 protokół lub aż lekko rumiane i chrupiące. Obróć rybę; gotuj pozostałe Strony 1 minutę.
Usuń z patelni do rozgrzanej półmisek; przykryć, aby utrzymać ciepło. Ugotować Pozostałe filety, w razie potrzeby dodając więcej oleju.
Dodaj czosnek i chile do gorącego oleju na patelni. Doprawić solą i pieprzem. Gotować i mieszać 2 protokół.
Dodaj bazylii; gotować i mieszać 2 protokół chrupiące. Wrzucić skórkę pomarańczową.
Ułóż filety na półmisku lub pojedynczych talerzach; top z mieszanką bazylii, czosnku i pomarańczy.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 46 dolarów za butelkę.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Jasny żółty / złoty kolor, dość jasny. Wspaniały dymny aromat, typowy dla tego winogrona na wapieniu w Alzacji(brak nowego dębu w naszych winach, po prostu bardzo długi całkowity kontakt z osadem). Niektóre lekkie redukcyjne aromaty, które rzeczywiście pasują do stylu suchego Pinot-Gris. Podniebienie jest bogate i kremowe, o aksamitnej konsystencji, ale w pełni suche. Jest to łatwe wino do picia teraz, ponieważ nie ma zbędnej wagi. Wykończenie jest ładne i okrągłe, ale w pełni suche. Złożona mieszanka wapienia zapewnia doskonałą równowagę kwasową i pewną wagę. W ciągu najbliższych kilku lat powinno się ono bardzo dobrze rozwijać.