Panierowane Skrzydełka Z Kurczaka
Panierowane skrzydełka z kurczaka może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis daje 8 porcji z 178 kalorii, 13g białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Za 43 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 65 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i weź wodę, cebulę w proszku, Jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bez nabiału dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 36%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy obejmują Pikantne Panierowane Skrzydełka Z Kurczaka, Pikantne Tajskie skrzydełka z kurczaka orzechowego z sosem malinowym Habanero (skrzydełka PB&J), oraz Brown Butter Old Bay Wings (czyli najlepsze skrzydełka z kurczaka w historii!).
Instrukcje
W dużej zamykanej plastikowej torbie wymieszaj bułkę tartą, cebulę w proszku, bazylię, sól czosnkową i paprykę. W małej misce ubij jajko i wodę.
Pokrój skrzydełka kurczaka na trzy sekcje; Odrzuć końcówki skrzydeł. Zanurz skrzydełka w jajku, a następnie włóż do torby i potrząśnij, aby pokryć.
Umieść w natłuszczonym 15-calowym. x 10-w. x 1-w. blacha do pieczenia.
Piec w temperaturze 425° przez 30-35 minut lub do momentu, aż soki będą klarowne, obracając raz.
Polecane wino: Pinot Noir, Wino Musujące, Chardonnay, Sauvignon Blanc, Sparkling Rose
Pinot Noir, wino musujące i Chardonnay to świetny wybór na skrzydełka z kurczaka. Białe mięso jest zwykle łączone z białym winem, aby nie przytłoczyć smaku mięsa, więc chardonnay i sauvignon blanc to Bezpieczny Wybór. Kurczak przygotowany z sosem pomidorowym lub na pewno sosem z czerwonego wina może i powinien być podawany z czerwonym jak pinot noir. Rezerwa Tinga Pinot Noir z oceną 4,2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
![Tinga Reserve Pinot Noir]()
Tinga Reserve Pinot Noir
Uwodzicielski, jasny kolor granatu. Na nosie świeże czerwone jabłka z nutą słodkich migdałów, ma gładkie garbniki o jasnej kwasowości i owocowym wykończeniu.