Panierowane piersi z kurczaka

Panierowane piersi z kurczaka
Panierowane piersi z kurczaka przygotowuje się około 50 minut . Jedna porcja zawiera 311 kalorii , 28 g białka i 16 g tłuszczu . Ten przepis jest dla 6 osób. Za 1,42 dolara za porcję przepis pokrywa 16% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i sycący. Ten przepis z Taste of Home wymaga masła, parmezanu, pietruszki i papryki. Dobrze sprawdza się jako danie główne. Z oceną Spoonacular wynoszącą 49% , danie jest całkiem dobre. Wypróbuj Panierowane paluszki z kurczaka , Panierowane kotlety z kurczaka i Pieczone i panierowane przegrzebki, aby uzyskać podobne przepisy.

Instrukcje

1
W płytkiej misce wymieszaj bułkę tartą, parmezan, pietruszkę, sól i pieprz. W drugiej misce wymieszaj masło, sok z cytryny i czosnek. Zanurz kurczaka w mieszance maślanej, a następnie obtocz w bułce tartej.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Mały Bakłażan, Obrany I Pokrojony W KostkęMały Bakłażan, Obrany I Pokrojony W Kostkę
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
12 Do 14 Uncji Dobrej Jakości Dżemu Jagodowego12 Do 14 Uncji Dobrej Jakości Dżemu Jagodowego
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Niesolone Masło, Schłodzone I Pokrojone W Kostkę, Plus 1 łyżka Do Smażenia Na PatelniNiesolone Masło, Schłodzone I Pokrojone W Kostkę, Plus 1 łyżka Do Smażenia Na Patelni
1 Suszony Pieprz Morita1 Suszony Pieprz Morita
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
2
Zwiń kurczaka w rulon, układając złączeniem do dołu w natłuszczonym naczyniu do pieczenia o wymiarach 11 x 7 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mały Bakłażan, Obrany I Pokrojony W KostkęMały Bakłażan, Obrany I Pokrojony W Kostkę
(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)(lub Do Wyboru Cynamon, Rodzynki, Jabłko Itp.)
Niesolone Masło, Schłodzone I Pokrojone W Kostkę, Plus 1 łyżka Do Smażenia Na PatelniNiesolone Masło, Schłodzone I Pokrojone W Kostkę, Plus 1 łyżka Do Smażenia Na Patelni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki śmietanki Kremówki W Temperaturze Pokojowej2 łyżki śmietanki Kremówki W Temperaturze Pokojowej
3
Skropić resztą masła i posypać papryką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
12 Do 14 Uncji Dobrej Jakości Dżemu Jagodowego12 Do 14 Uncji Dobrej Jakości Dżemu Jagodowego
4
Piec bez przykrycia w temperaturze 350° przez 35 minut lub do momentu, aż wyciekający sok stanie się klarowny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sałatka Rukola Do PodaniaSałatka Rukola Do Podania
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia9
Magazyn