Panierowane " Karmazyn z krewetkami, koprem włoskim i sałatką pomarańczową
Panierowany " Karmazyn z krewetkami, koprem włoskim i sałatką pomarańczową może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.33 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 1075 kalorii, 48g białka, oraz 78 g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz krewetki, ocet ryżowy, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć żółtka jajek, można podążać za tym daniem głównym z Morela Kruszy jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 51%. Podobne przepisy to Panierowane " Karmazyn z krewetkami, koprem włoskim i sałatką pomarańczową, Krewetki z masłem pomarańczowym i sałatką z kopru włoskiego i pomarańczy, oraz Grillowane krewetki awokado koper włoski i sałatka pomarańczowa Skinnytaste.
Instrukcje
Cut cztery 3/4-calowe grube plastry brioche wystarczająco duże, aby pokryć ryby.
Bułka z wałkiem do ciasta o grubości około 1/8 cala.
Posypać rybę szczyptą soli i posiekanym estragonem.
Rozłóż połowę zmiękczonego masła na plastrach brioche.
Miejsce brioche, masło strona w dół, na ryby. (W razie potrzeby obrócić i przyciąć chleb, aby krawędzie były równe z filetami.)
Pozostałe zmiękczone masło rozłożyć na wierzchu chleba; odstawić.
Doprowadzić sok pomarańczowy i ocet do wrzenia w rondlu; gotować na wolnym ogniu do zmniejszenia do 3 łyżki. (
Mieszanka będzie syropowa.)
Żółtka, 1 łyżeczkę soli i pieprz cayenne ubić na podwójnym kotle; stopniowo dodawać sok z cytryny i syrop pomarańczowy, stale mieszając.
Dodać 1/2 szklanki niesolonego masła do masy jajecznej; gotować na gorącej, Nie wrzącej wodzie, stale ubijając, aż masło się rozpuści.
Dodaj pozostałe masło, ubijając do dobrze wymieszanego. Gotować aż temperatura osiągnie 160 i mieszanina zgęstnieje.
SOS wyjąć z kotła; odstawić i ogrzać.
Umieść ryby, chleb bok do góry, w masle pieca dowód patelni lub blachy do pieczenia.
Piec w 400 przez 10 minut lub do złotego koloru i płatków rybnych.
SOS łyżka na środku talerzy i góry z ryb. Top z krewetkami, koprem i sałatką pomarańczową.
Dekorować, w razie potrzeby.
* Jeśli Bochenek brioche jest niedostępny, zastąp dobrej jakości niepoddany biały chleb.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir.
![Jasny żółty / złoty kolor, dość jasny. Wspaniały dymny aromat, typowy dla tego winogrona na wapieniu w Alzacji(brak nowego dębu w naszych winach, po prostu bardzo długi całkowity kontakt z osadem). Niektóre lekkie redukcyjne aromaty, które rzeczywiście pasują do stylu suchego Pinot-Gris. Podniebienie jest bogate i kremowe, o aksamitnej konsystencji, ale w pełni suche. Jest to łatwe wino do picia teraz, ponieważ nie ma zbędnej wagi. Wykończenie jest ładne i okrągłe, ale w pełni suche. Złożona mieszanka wapienia zapewnia doskonałą równowagę kwasową i pewną wagę. W ciągu najbliższych kilku lat powinno się ono bardzo dobrze rozwijać.]()
Jasny żółty / złoty kolor, dość jasny. Wspaniały dymny aromat, typowy dla tego winogrona na wapieniu w Alzacji(brak nowego dębu w naszych winach, po prostu bardzo długi całkowity kontakt z osadem). Niektóre lekkie redukcyjne aromaty, które rzeczywiście pasują do stylu suchego Pinot-Gris. Podniebienie jest bogate i kremowe, o aksamitnej konsystencji, ale w pełni suche. Jest to łatwe wino do picia teraz, ponieważ nie ma zbędnej wagi. Wykończenie jest ładne i okrągłe, ale w pełni suche. Złożona mieszanka wapienia zapewnia doskonałą równowagę kwasową i pewną wagę. W ciągu najbliższych kilku lat powinno się ono bardzo dobrze rozwijać.
Bright yellow/gold color, quite luminous. Superb smoky toasty nose, typical for this grape on limestone in Alsace (no new oak in our wines, just very long total lees contact). Some light reductive aromas that actually fit the style of dry Pinot-Gris. The palate is rich and creamy, with a velvety texture yet fully dry. It is an easy wine to drink now as there is no unnecessary weight. The finish is nice and round but fully dry. The complex limestone blend brings great acid balance and a certain weight. It should develop very nicely over the next few years.