Panierowane kanapki rybne z sosem tatarskim miętowo-kaparowym

Panierowane kanapki rybne z sosem tatarskim miętowo-kaparowym mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $6.82 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 499 kalorii, 41g białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka pieprzu, panko, cebuli vidalian i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć pomidora, możesz podążać za tym daniem głównym z Pink Peony Popcorn Balls jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 28 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczone Panierowane Paluszki Rybne Z Sosem Tatarskim, Paluszki rybne Halibut z sosem tatarskim koperkowo-kaparowym, oraz Kanapki z mąki kukurydzianej z rybą w sosie tatarskim Old Bay dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 6 składników w małej misce; wymieszać w 1/8 łyżeczki pieprzu. Odstawić sos tatarski.
Połączyć cebulę i wodę z lodem; moczyć 20 minut.
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Pozostałe 1/4 łyżeczki pieprzu i 1/4 łyżeczki soli równomiernie posypać rybą.
Mąkę umieścić w płytkim naczyniu; białka umieścić w innym naczyniu.
Miejsce panko w drugim. Obie strony ryby zanurzyć w mące; zanurzyć w białku jajka, a pogłębiać w panko.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Dodaj olej do patelni; zawirować do płaszcza.
Dodaj rybę na patelnię; gotować 2 protokół z każdej strony lub aż rumiane.
Umieść rybę na blasze do pieczenia.
Piec w temperaturze 350 przez 6 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować, gdy zostanie przetestowana widelcem.
4 łyżeczki mieszanki mięty rozprowadzić na dolnej połowie każdej bułki. Na wierzchu po 1 filecie rybnym. Cebulę ułożyć równomiernie na rybie; na wierzchu 2 plastry pomidora i górną połowę bułki.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Alzacji Willm Pinot Gris Reserve. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.