Pancetta Boczek Makaron

Pancetta Boczek Makaron
Pancetta Bacon Pasta może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 51g białka, 257 g tłuszczu, oraz w sumie 2704 kalorii. Na 5,03 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 5. Ten przepis jest lubiany przez 65 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz koszerną sól, mielony pieprz, Wino i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć ziemi ziele angielskie można śledzić to danie główne z Ziele angielskie Angel Food Cakes z twarogiem ananasowym i suszonym w piecu Pi jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 168 godzin i 20 minut. Z łyżeczką wynik 85%, to danie jest spektakularne. Podobne przepisy to Pancetta Boczek Makaron, Makaron Pancetta-figowy, oraz Ziemniaki z boczkiem i pancettą.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzać masło w dużej patelni saute.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodać Pancetta i saute, aż lekko brązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Posiekane Czerwone Cebule2 Posiekane Czerwone Cebule
4
Dodać czosnek, krótko saute, a następnie deglaze z winem. Zmniejsz wino o połowę, a następnie dodaj ciężką śmietanę. Zmniejsz to o jedną trzecią, a następnie wrzuć ugotowany makaron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron GotowanyMakaron Gotowany
Krem CiężkiKrem Ciężki
CzosnekCzosnek
WinoWino
5
Rozgrzać makaron przez i dodać parmezan, biały pieprz, i sól i wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biały PieprzBiały Pieprz
ParmezanParmezan
MakaronyMakarony
SólSól
6
Wlać do miseczek i dodać więcej parmezanu (tyle ile chcesz).
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Zapytaj swojego rzeźnika o Funt 5, ładny kwadratowy kawałek brzucha wieprzowego (bez skóry), który zmieści się w torbie 2-galon zip-top.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzuch WieprzowyBrzuch Wieprzowy
8
Poklepać brzuch papierowymi ręcznikami do wyschnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
9
Wymieszać wszystkie przyprawy. Nosząc plastikowe rękawiczki, przetrzyj mieszaninę cure po obu stronach brzucha.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzyprawyPrzyprawy
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
10
Umieścić w 2-galon zip-top worek, umieścić na patelni prześcieradła, i przechowywać w lodówce. Codziennie przez 1 tydzień odwracaj torebkę i masuj brzuch (przez torebkę), aby zapewnić jej nasycenie. Wieprzowina nabierze nieco ciemniejszego koloru niż to, co było. To znak, że lekarstwo działa. Będzie to również wyciągnąć trochę wilgoci z brzucha. Gdy mięso jest ciemniejsze i bardziej jędrne, wyjąć brzuch z worka i uruchomić pod wodą, aby usunąć osad leczyć. Osuszyć i lekko przykryć kurzem zmielonego białego pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielony Biały PieprzMielony Biały Pieprz
WodaWoda
MięsoMięso
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
11
Zwinąć brzuch bardzo mocno w kłódkę i ciasno owinąć gazą. Związać koniec i powiesić w lodówce 34 do 38 stopni F przez co najmniej 2 weeks.At tym razem boczek powinien być w pełni utwardzony i mieć dobrą jędrność po ściśnięciu.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
RolkaRolka
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SernikSernik
TrudnośćEkspert
Gotowe W168 hrs, 20 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia32
Magazyn