Pancetta Boczek Makaron

Pancetta Boczek Makaron
Pancetta Bacon Pasta może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 51g białka, 257 g tłuszczu, oraz w sumie 2704 kalorii. Na 5,03 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 5. Ten przepis jest lubiany przez 65 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz koszerną sól, mielony pieprz, Wino i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć ziemi ziele angielskie można śledzić to danie główne z Ziele angielskie Angel Food Cakes z twarogiem ananasowym i suszonym w piecu Pi jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 168 godzin i 20 minut. Z łyżeczką wynik 85%, to danie jest spektakularne. Podobne przepisy to Pancetta Boczek Makaron, Makaron Pancetta-figowy, oraz Ziemniaki z boczkiem i pancettą.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzać masło w dużej patelni saute.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodać Pancetta i saute, aż lekko brązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
4
Dodać czosnek, krótko saute, a następnie deglaze z winem. Zmniejsz wino o połowę, a następnie dodaj ciężką śmietanę. Zmniejsz to o jedną trzecią, a następnie wrzuć ugotowany makaron.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron GotowanyMakaron Gotowany
Krem CiężkiKrem Ciężki
CzosnekCzosnek
WinoWino
5
Rozgrzać makaron przez i dodać parmezan, biały pieprz, i sól i wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biały PieprzBiały Pieprz
ParmezanParmezan
MakaronyMakarony
SólSól
6
Wlać do miseczek i dodać więcej parmezanu (tyle ile chcesz).
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Zapytaj swojego rzeźnika o Funt 5, ładny kwadratowy kawałek brzucha wieprzowego (bez skóry), który zmieści się w torbie 2-galon zip-top.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzuch WieprzowyBrzuch Wieprzowy
8
Poklepać brzuch papierowymi ręcznikami do wyschnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
9
Wymieszać wszystkie przyprawy. Nosząc plastikowe rękawiczki, przetrzyj mieszaninę cure po obu stronach brzucha.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzyprawyPrzyprawy
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
10
Umieścić w 2-galon zip-top worek, umieścić na patelni prześcieradła, i przechowywać w lodówce. Codziennie przez 1 tydzień odwracaj torebkę i masuj brzuch (przez torebkę), aby zapewnić jej nasycenie. Wieprzowina nabierze nieco ciemniejszego koloru niż to, co było. To znak, że lekarstwo działa. Będzie to również wyciągnąć trochę wilgoci z brzucha. Gdy mięso jest ciemniejsze i bardziej jędrne, wyjąć brzuch z worka i uruchomić pod wodą, aby usunąć osad leczyć. Osuszyć i lekko przykryć kurzem zmielonego białego pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielony Biały PieprzMielony Biały Pieprz
WodaWoda
MięsoMięso
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
11
Zwinąć brzuch bardzo mocno w kłódkę i ciasno owinąć gazą. Związać koniec i powiesić w lodówce 34 do 38 stopni F przez co najmniej 2 weeks.At tym razem boczek powinien być w pełni utwardzony i mieć dobrą jędrność po ściśnięciu.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
RolkaRolka
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SernikSernik

Składniki

5smallsliście laurowe, pokruszone małeliście laurowe, pokruszone małe33 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaramięramię12 łyżeczki czosnku w proszku3 łyżki cukru demerara3 łyżki cukru demerara5krewetki i żyłkiMakaron gotowany, do serwowaniaMakaron gotowany, do serwowania5gałązkiposiekany świeży tymianek lub 1-1/2 łyżeczki suszonego tymianku, podzieloneposiekany świeży tymianek lub 1-1/2 łyżeczki suszonego tymianku, podzielone1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreoczosnek drobno pokrojony w kostkęczosnek drobno pokrojony w kostkę23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calaprzecierany świeży czosnekprzecierany świeży czosnek0Batoniki toffi Heathziele angielskie mieloneziele angielskie mielone1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreogałka muszkatołowa mielonagałka muszkatołowa mielona0Batoniki toffi Heathmielony biały pieprzmielony biały pieprz12 łyżeczki czosnku w proszkuzmielony biały pieprz, plus więcej do odkurzaniazmielony biały pieprz, plus więcej do odkurzania43 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 cala2 do 3 łyżek posiekanych krążków papryczki bananowej lub posiekanej ostrej papryczki dowolnego rodzaju2 do 3 łyżek posiekanych krążków papryczki bananowej lub posiekanej ostrej papryczki dowolnego rodzaju1421 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.szklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)szklanki słodko-gorzkiej (60% kakao) chipsów czekoladowych (polecane: Ghiradelli)23 ziemniaki obrane i pokrojone w kostkę o wymiarach 1/2 calajagody jałowca, popękanejagody jałowca, popękane571 cukinia żółta, pokrojona w kostkę o wymiarach 2,5 cm.Rude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedrobno startego parmezanu, plus więcej do serwowaniadrobno startego parmezanu, plus więcej do serwowania2Batoniki toffi Heathsól różowasól różowa2kilogramyświeży brzuch wieprzowyświeży brzuch wieprzowy0Batoniki toffi Heathpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórekpokrojony w kostkę chleb czerstwy (kostki 1/2 cala), bez skórek12 łyżeczki czosnku w proszkususzone liście tymiankususzone liście tymianku591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepiersi bażanta jeśli)piersi bażanta jeśli)
TrudnośćEkspert
Gotowe W168 hrs, 20 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia32
Magazyn