Pancetta Balsamiczny Vinaigrette

Pancetta Balsamiczny Vinaigrette
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów śródziemnomorskich, więc spróbuj Pancetta Balsamic Vinaigrette. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.08 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis ma 344 kalorie, 2G białka, oraz 36 g tłuszczu na porcję. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Udaj się do sklepu i odbierz ocet balsamiczny, sól, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Rozmarynowe piersi kurczaka, brązowe masło i balsamiczne Ravioli, ciepła sałatka szpinakowa z Pancettanem i słodkim winegretem, Radicchio w Pancetcie z gruszkami i balsamicznym, oraz Balsamiczna Duszona Bruksela Z Pancettą.

Instrukcje

1
Wyposażenie specjalne: 1 (6 do 8 uncji) ozdobny słoik
2
Rozgrzać oliwę na średniej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Dodać pancetta i gotować na złoty kolor, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
4
Lekko ostudzić i wlać do ozdobnego słoika.
5
Dodaj ocet balsamiczny, rozmaryn, sól, pieprz i cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Z Migdałami (po 1,45 Uncji), PosiekanymiZ Migdałami (po 1,45 Uncji), Posiekanymi
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
6
Nałożyć szczelnie pokrywkę i wstrząsnąć, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
7
Dodaj oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, ponownie wymień pokrywkę i wstrząśnij, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
JukonJukon
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
8
Po przygotowaniu do użycia Dobrze wstrząsnąć, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
9
Cook ' s Notes: może być wysłany jako prezent z etykietą i nazwą przepisu i daty i co go używać do maczania z chlebem (crostini), do warzyw na parze, sos sałatkowy, rzucany z gotowanym makaronem, Dip karczoch na parze.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół
Dip Z KarczochaDip Z Karczocha
Makaron GotowanyMakaron Gotowany
CrostiniCrostini
2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone2 łyżeczki Plus 1/2 Szklanki Cukru, Podzielone
DaktyleDaktyle
TrudnośćNormalny
Gotowe W10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia0
Magazyn