Pan-Asian Geoduck Scaloppine może być tylko lacto ovo vegetarian przepis, którego szukałeś. Jedna porcja tego dania zawiera około 1G białka, 25g tłuszczu i w sumie 319 kalorii. Za $1.14 za porcję, dostajesz hor d ' oeuvre, który służy 6. Jest to raczej tanie przepis dla fanów azjatyckiego jedzenia. Udaj się do sklepu i podnieś masło, aji-mirin, olej arachidowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 25 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżką wynik 8%, to danie można poprawić. Podobne przepisy to Jeden Pan Azjatycki kurczak i ryż, Arkusz Pan Asian Stir Fry, oraz Arkusz Pan Asian Stir Fry.
Instrukcje
1
Rozgrzej olej na dużej patelni do smażenia na średnim ogniu. Pogłębiaj geoduck scaloppine w przyprawionej mące, szybko strząsając nadmiar i ostrożnie umieszczając je w gorącym oleju.
Dodaj tylko tyle, ile patelnia będzie wygodnie trzymać za jednym razem. Pozostaw do zrumienienia z pierwszej strony, około 2 minut, a następnie delikatnie odwróć metalowymi szczypcami. Gotuj przez 1 1/2 do 2 minut, a następnie wyjmij skaloppinę na ciepły półmisek do serwowania. Kontynuuj to samo ze wszystkimi kawałkami geoducka. Odłóż na bok i trzymaj w cieple (bez dalszego gotowania).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
Dodaj sake, aji-mirin, czosnek i imbir. Zmniejsz na dużym ogniu, aż zmniejszy się o 75 procent, płyn pozostający na patelni powinien stać się prawie syropowaty.
Antipasti naprawdę dobrze komponuje się z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Perrier-Jouet Nuit Blanche z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 68 dolarów za butelkę.
Perrier-Jouet Nuit Blanche
Słodszy smak w połączeniu z zaokrąglonymi i gładkimi ustami nadają winu pełne ciało i bogactwo, które sprawiają, że Perrier-Jouët Nuit Blanche jest idealnym szampanem, który budzi zmysły.Perrier-Jouët Nuit Blanche to wyjątkowa mieszanka 20% Chardonnay, 40% Pinot Noir i 40% Pinot Meunier, słodzona do smaku dawką cukru trzcinowego 20 g/l, aby stworzyć zmysłowy styl.