Pan Smażony Pstrąg
Pstrąg smażony na patelni może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 1. Na 21,76 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 67% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pescatariański przepis ma 1949 kalorie, 197g białka, oraz 99g tłuszczu na porcję. Jeśli masz masło, pstrąg, sól i pieprz, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest dostarczany przez Recipezaar. Z łyżeczką wynik 86%, to danie jest doskonałe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Mąka kukurydziana-smażony pstrąg z grejpfrutem i smażoną szałwią, Pstrąg Smażony, oraz Pstrąg Smażony.
Instrukcje
Opłucz pstrąga pod zimną bieżącą wodą (lub w pięknym górskim jeziorze / strumieniu, w którym je złapałeś).Pat dry.
Posypać solą i pieprzem(biorę torebkę z zamkiem błyskawicznym w moim opakowaniu z solą/pieprzem/czosnkiem w proszku zmieszanym razem).Roztopić masło na dużej ciężkiej patelni na średnim ogniu.Pstrąga zalać mączką kukurydzianą i otrząsnąć nadmiar.Gdy masło jest stopiony, umieścić powleczony pstrąg, strona ciała w dół, na patelni.Smażyć 4-5 minut, następnie obrócić i smażyć 4-5 minut lub aż miąższ będzie złoty i łuszczący się. (Pstrąg może być doprawiony czosnkiem lub cebulą w proszku przed smażeniem w razie potrzeby, biorę również cytrynę ze sobą, aby wycisnąć na wierzch).