Pan-Seed Chicken Sandwich Z Pieczonym Czosnkiem Aioli
Pan-Seed Chicken Sandwich z pieczonym czosnkiem Aioli wymaga około 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 306 kalorii, 10g białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz pomidor, liście sałaty, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 45%, co jest dobre. Spróbuj Stek zapiekany z pieczonym czosnkiem Aïoli, Włoska Patelnia Przyprawiona Pieczony Czosnek Brukselka, oraz Pieczona fasolka szparagowa z pieczonym czosnkiem Aioli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Usuń białą papierową skórę z główek czosnku (nie obieraj ani nie oddzielaj goździków). Pokryć każdą głowę sprayem do gotowania; zawinąć osobno w folię.
Piec w 350 przez 1 godzinę; ostudzić 10 minut. Oddzielne goździki; ostrożnie przeciąć lub wyciąć 1 koniec każdego goździka. Wycisnąć goździki na małej misce, aby wyodrębnić miąższ czosnku. Odrzuć Skórki.
Ser parmezan posypać miąższem czosnkowym; rozgnieść widelcem do wymieszania. Wymieszać z majonezem aż do wymieszania. Przykryć szczelnie folią dociskaną do powierzchni aioli; schłodzić.
Umieść piersi kurczaka między 2 arkuszami folii z tworzywa sztucznego o dużej wytrzymałości lub papieru woskowego; spłaszczyć do grubości 1/4 cala, za pomocą młotka do mięsa lub wałka do ciasta(jeśli piersi z kurczaka są bardzo duże, przecięte na pół, w poprzek).
Po 1 stronie każdej piersi kurczaka posypać solą i pieprzem.
Umieść dużą patelnię nonstick na średnim ogniu do gorąca. Piersi kurczaka zalać sprayem do gotowania.
Dodać piersi z kurczaka, przyprawione bokiem w dół; gotować 2 protokół z każdej strony lub aż gotowe.
Zdjąć z patelni i ogrzać. Płaszcz Wyciąć Boki bułki z natryskiem; miejsce na patelni, Wyciąć Boki w dół, i gotować, aż lekko tosty.
Rozłóż 1 łyżkę czosnku aioli na opiekanych bokach każdej bułki. Kurczaka podzielić równomiernie między dolną połówkę bułek; top z sałatą, pomidorem i górną połówką bułek.