Pan Seared Wild Rockfish and Soft Shell crab Tempura with imbir and Yuzu Glaze, ogórek and tosty Nori
Pan Seared Wild Rockfish and Soft Shell crab Tempura with imbir and Yuzu Glaze, ogórek and tosty Nori
Pan Seared Wild Rockfish i Soft Shell Crab Tempura z imbirem i glazurą Yuzu, ogórkiem i opiekanym Nori może być tylko Japoński przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 50g białka, 85 g tłuszczu, oraz w sumie 1585 kalorii. Ten pescatariański przepis służy 6 i kosztuje $10.3 za porcję. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 2 godziny. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ogórek, koncentrat soku yuzu, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Makaron z kraba z miękkiej skorupki z pesto Kolendro-imbirowym, Panko-crusted Soft Shell Crab With Ginger Ponzu Sauce, oraz Smażony Krab Z Miękkiej Skorupki dla podobnych receptur.