Pan-Seared Striped Bass All ' amatriciana
Pan-Seared Striped Bass All ' amatricianan is a jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Jedna porcja zawiera 281 kalorii, 33g białka, oraz 13g tłuszczu. Na 4,78 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz plus 1/8 łyżeczki soli, oliwy z oliwek, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Puttanesca Bass w paski z zapiekanymi ziemniakami Fingerling, Pieczony dziki bas w paski z szałwią pomidorową " fondue, oraz Cały Pasiasty Bas.
Instrukcje
Rozgrzać 2 łyżeczki oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Rybę posypać równomiernie 1/4 łyżeczki soli.
Dodaj rybę na patelnię, skórkę do góry; gotować 3 minuty lub aż lekko rumiane. Odwróć rybę; gotować 4 minuty lub do pożądanego stopnia doneness.
Wyjmij rybę z patelni; utrzymuj ciepło.
Powrót do patelni na średnim ogniu.
Dodaj pozostałą 1 łyżeczkę oleju i pancettę; gotuj 1 minutę, od czasu do czasu mieszając.
Dodaj cebulę, pieprz, i czosnek; gotować 5 minut lub aż pancetta jest rumiane, mieszając od czasu do czasu.
Dodać pomidory i ocet; gotować 3 minuty lub aż pomidory zmiękną, często mieszając.
Dodaj pozostałą 1/8 łyżeczki soli, dobrze mieszając.