Pan-Seared Steak Au Poivre

Pan-Seared Steak Au Poivre
Pan-Seared Steak Au poivre jest bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 831 kalorii, 161g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 14,34 zł / porcja, ten przepis okładki 45% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka bulionu wołowego, oliwa z oliwek, popękane ziarna pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest super. Spróbuj Pieczony Stek Z Tuńczyka Au Poivre, Steak Au Poivre: Stek Pieprzowy Z Sosem Brandy, oraz Bakłażan zapiekany z sosem maślanym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Każdy filet mignon osuszyć papierowymi ręcznikami, a następnie posypać każdą stronę pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filet MignonFilet Mignon
PieprzPieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
2
Podgrzej ciężką patelnię, najlepiej żeliwną, na płycie kuchennej na średnim ogniu, aż kilka kropli wody zatańczy na powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiecPiec
PatelniaPatelnia
3
Dodaj olej, następnie steki i gotować 3 do 4 minut, dostosowując ciepło w razie potrzeby tak, że olej pozostaje gorący, ale nie pali. Obróć steki i gotuj, aż małe krople czerwonego soku pojawią się na powierzchni mięsa, około 5 minut dla średniego.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
SokSok
MięsoMięso
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
4
Wyjąć na talerz i ogrzać.
5
Zwiększyć ciepło do wysokiej.
6
Dodaj bulion wołowy na patelni i zeskrobać wszelkie rumiane kawałki od dołu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion WołowyBulion Wołowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Wlać koniak, jeśli jest używany, i gotować 1 do 2 minut, aby spalić alkohol.
Składniki, których będziesz potrzebować
AlkoholAlkohol
KoniakKoniak
8
Wyjmij patelnię z ognia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Ubij masło, 1/2 łyżki na raz, aż się stopi.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
10
Polać steki sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
SOSSOS
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia60
Magazyn