Pan-Seared Spódnica stek z Chiles Poblano i cebuli

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne,więc wypróbuj stek z Pan-Seared spódnica z Chiles Poblano i cebulą. Na $3.69 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 280 kalorii, 34g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz popękaną paprykę, cebulę, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Jedna patelnia piekarnik Spódnica stek z Broccolini i białej fasoli, Stek W Spódnicy Z Sosem Poblano, oraz Poblano & Skirt Steak Fajitas dla podobnych receptur.
Instrukcje
Broil chiles na folii aluminiowej wyłożonej blachy do pieczenia 5 cali od ciepła 5 minut z każdej strony lub do chiles wyglądają blister.
Umieść chiles w plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym; uszczelnij i odstaw 15 minut, aby poluzować Skórki. Obrać chiles; usunąć i wyrzucić nasiona.
Chiles pokroić w cienkie plasterki i odstawić.
Pokrój stek na 4 do 6 kawałków i umieść stek w naczyniu do pieczenia o wymiarach 11 x 7 cali.
Polać stek marynatą z gorzkiego soku pomarańczowego i równomiernie posypać solą i pieprzem. Przykryć i schłodzić 20 minut.
Stek odsączyć, odrzucając marynatę.
Podgrzej żeliwną patelnię na średnim ogniu 3 minuty; dodaj olej. Gotować kawałki steku, partiami, 5 minut z każdej strony lub aż do termometru mięsa włożonego do steku czyta 135 lub do pożądanego stopnia doneness.
Wyjąć na talerz i utrzymać ciepło.
Dodaj cebulę, marchew, i chiles na patelni; gotować, często mieszając, 10 minut lub aż cebula są brązowe.
Kawałki steków pokroić po przekątnej na cienkie paski. Łyżka warzyw nad stekiem; podawać natychmiast.
Uwaga: do celów testowych użyliśmy marynaty Goya Bitter Orange.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Miranda Lambert County Road Merlot wina z 4.4 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 28 dolarów za butelkę.
![Miranda Lambert County Road Merlot Wine]()
Miranda Lambert County Road Merlot Wine
Nasz najmocniejszy duch jest pełen owocowego smaku i mocnego koloru, a jednocześnie gładki w konsystencji i dostawie. Z dojrzałą esencją jagodową aromat utrzymuje się tak długo, jak wybuchowe wykończenie. Ten wytrawny, aksamitny Merlot jest wyposażony w odpowiednią równowagę Mocy i finezji, dzięki czemu jest doskonałym towarzyszem steków i makaronów z czerwonym sosem i ciemną czekoladą.