Pan-Seared Spódnica stek z Chiles Poblano i cebuli

Pan-Seared Spódnica stek z Chiles Poblano i cebuli
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne,więc wypróbuj stek z Pan-Seared spódnica z Chiles Poblano i cebulą. Na $3.69 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 280 kalorii, 34g białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz popękaną paprykę, cebulę, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Jedna patelnia piekarnik Spódnica stek z Broccolini i białej fasoli, Stek W Spódnicy Z Sosem Poblano, oraz Poblano & Skirt Steak Fajitas dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Broil chiles na folii aluminiowej wyłożonej blachy do pieczenia 5 cali od ciepła 5 minut z każdej strony lub do chiles wyglądają blister.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka ChiliPapryka Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
2
Umieść chiles w plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym; uszczelnij i odstaw 15 minut, aby poluzować Skórki. Obrać chiles; usunąć i wyrzucić nasiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka ChiliPapryka Chili
NasionaNasiona
3
Chiles pokroić w cienkie plasterki i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka ChiliPapryka Chili
4
Pokrój stek na 4 do 6 kawałków i umieść stek w naczyniu do pieczenia o wymiarach 11 x 7 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
Polać stek marynatą z gorzkiego soku pomarańczowego i równomiernie posypać solą i pieprzem. Przykryć i schłodzić 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sok PomarańczowySok Pomarańczowy
MarynataMarynata
StekStek
6
Stek odsączyć, odrzucając marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
StekStek
7
Podgrzej żeliwną patelnię na średnim ogniu 3 minuty; dodaj olej. Gotować kawałki steku, partiami, 5 minut z każdej strony lub aż do termometru mięsa włożonego do steku czyta 135 lub do pożądanego stopnia doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
MięsoMięso
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PatelniaPatelnia
8
Wyjąć na talerz i utrzymać ciepło.
9
Dodaj cebulę, marchew, i chiles na patelni; gotować, często mieszając, 10 minut lub aż cebula są brązowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
Papryka ChiliPapryka Chili
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Kawałki steków pokroić po przekątnej na cienkie paski. Łyżka warzyw nad stekiem; podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
ZiarnaZiarna
StekStek
11
Uwaga: do celów testowych użyliśmy marynaty Goya Bitter Orange.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
PomarańczowyPomarańczowy

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir są doskonałym wyborem do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Miranda Lambert County Road Merlot wina z 4.4 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 28 dolarów za butelkę.
Miranda Lambert County Road Merlot Wine
Miranda Lambert County Road Merlot Wine
Nasz najmocniejszy duch jest pełen owocowego smaku i mocnego koloru, a jednocześnie gładki w konsystencji i dostawie. Z dojrzałą esencją jagodową aromat utrzymuje się tak długo, jak wybuchowe wykończenie. Ten wytrawny, aksamitny Merlot jest wyposażony w odpowiednią równowagę Mocy i finezji, dzięki czemu jest doskonałym towarzyszem steków i makaronów z czerwonym sosem i ciemną czekoladą.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia62
Magazyn