Grouper pieczony na patelni z warzywami prowansalskimi może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,35 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 287 kalorii, 38g białka, oraz 7G tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Mieszanka soli, pomidory w puszkach, sok pomarańczowy i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Pan-pieczony Grouper z warzywami prowansalskimi, Prowansalskie Pieczone Warzywa, oraz Tuńczyk z warzywami prowansalskimi.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 45
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Połącz pierwsze 4 składniki.
3
Dodać 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu; wrzucić dobrze. Mieszankę łyżką do dna patelni brojlerów pokrytej natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Pieprz
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Brojlerów
4
Piec w temperaturze 450 przez 10 minut; raz wymieszać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
5
Połącz pozostałe 1/4 łyżeczki soli, pozostałe 1/4 łyżeczki pieprzu, oleju i czosnku; pędzel równomiernie nad rybą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
Pieprz
Ryby
Sól
Olej Do Smażenia
6
Wyjąć patelnię z piekarnika.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Patelnia
7
Umieść rybę na brojlerze, pokrytym natryskiem do gotowania; umieść stojak na mieszaninie kopru włoskiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Koper Włoski
Ryby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Brojlerów
8
Piec w 450 przez 10 minut lub do pożądanego stopnia doneness.
Ryba w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Caposaldo Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 10 dolarów.