Paluszki z masłem orzechowym II
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przyprawy, więc spróbuj masła orzechowego Fingers II. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 408 kalorii, 7G białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka brązowego cukru, masła, płatków owsianych i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 13 mówi, że trafiło w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i przyjazne dla fodmap dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 32%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Paluszki Z Masła Orzechowego, Paluszki Z Masła Orzechowego, oraz Frosted Peanut Butter Fingers.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj patelnię 9x13 cali.
W średniej misce wymieszać owies, brązowy cukier i cukier biały. Wymieszać z roztopionym masłem, aż do dobrze wymieszanego. Wkleić mieszaninę równomiernie na dno przygotowanej patelni.
Piec przez 15 minut w nagrzanym piekarniku, aż do upieczenia. W kuchence mikrofalowej lub w żaroodpornej misce nad gotującą się wodą, roztopić czekoladowe chipsy i masło orzechowe razem, mieszając od czasu do czasu, aż będzie gładka.
Rozłóż na upieczonej skórce.
Ostudzić przed cięciem na kwadraty.