Paluszki z masłem orzechowym II

Paluszki z masłem orzechowym II
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przyprawy, więc spróbuj masła orzechowego Fingers II. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 408 kalorii, 7G białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka brązowego cukru, masła, płatków owsianych i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 13 mówi, że trafiło w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i przyjazne dla fodmap dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 32%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Paluszki Z Masła Orzechowego, Paluszki Z Masła Orzechowego, oraz Frosted Peanut Butter Fingers.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmaruj patelnię 9x13 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
W średniej misce wymieszać owies, brązowy cukier i cukier biały. Wymieszać z roztopionym masłem, aż do dobrze wymieszanego. Wkleić mieszaninę równomiernie na dno przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
MasłoMasło
Owies ZwyczajnyOwies Zwyczajny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
PatelniaPatelnia
3
Piec przez 15 minut w nagrzanym piekarniku, aż do upieczenia. W kuchence mikrofalowej lub w żaroodpornej misce nad gotującą się wodą, roztopić czekoladowe chipsy i masło orzechowe razem, mieszając od czasu do czasu, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
PiekarnikPiekarnik
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Rozłóż na upieczonej skórce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
5
Ostudzić przed cięciem na kwadraty.
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia2
Magazyn