Paluszki Rybne Bezglutenowe
Bezglutenowe paluszki rybne mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 295 kalorii, 30g białka, oraz 18g tłuszczu. Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i cały 30 przepis służy 4 i kosztuje 2,67 zł za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka mąki migdałowej, olej, odkostniona ryba i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć mąkę migdałową, możesz podążać za tym daniem głównym z Płatki Owsiane I Brązowy Ryż Mąka Czekoladowe Ciasteczka jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Bezglutenowe Fingers Z Kurczaka, Chrupiące Paluszki Z Kurczaka-Bez Glutenu, Jajek I Nabiału, oraz Bezglutenowe To Ja: Dijon Pieczone Paluszki Z Kurczaka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokrój rybę na długości palców.W małej misce ubić jajko, sól i pieprz.
Umieść mąkę migdałową na płaskim talerzu.Zanurz rybę w jajku, a następnie w mące migdałowej, obracając ją na pokrycie wszystkich stron.
Wlać trochę oleju do nieprzywierającej patelni i podgrzać do gorąca.
Pokruszone paluszki rybne ułożyć na patelni i smażyć z obu stron na złoty kolor.
Podawać z klinem cytryny.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Mark West Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.