Paluszki rybne bez smażenia to bezmleczne i pescatariańskie przepis z 25 porcjami. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 88 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 16 minut. Ten przepis jest lubiany przez 18 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz sprawdź koszerną sól i pieprz, sprawdź paprykę, sprawdź oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj New England Fish Fry, Paluszki Rybne, oraz Paluszki Rybne Sezonowane dla podobnych receptur.
Pokroić rybę na grube patyczki (około 24). W płytkiej misce, połączyć bułkę tartą, olej, papryka, łyżeczka soli, i łyżeczka pieprzu.Paluszki rybne posmarować mieszanką okruchów chleba, delikatnie naciskając, aby się przylgnęły, i umieścić na obramowanej blasze do pieczenia.
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio vigneti delle Dolomiti. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.