Paluszki Mozzarella II

Paluszki Mozzarella II
Mozzarella Sticks II może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru przystawek. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 163 kalorie, 7G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 1,13 zł za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. 3 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Mieszanka soli, olej z krokosza barwierskiego, piwo i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Paluszki Mozzarella, Paluszki Mozzarella, oraz Paluszki Mozzarella.

Instrukcje

1
W średniej misce wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, sól i biały pieprz. Stopniowo wlać piwo.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
1 1/2 Szklanki Mrożonego Groszku, Kukurydzy, Cebuli, Czerwonej Papryki I Czarnej Fasoli1 1/2 Szklanki Mrożonego Groszku, Kukurydzy, Cebuli, Czerwonej Papryki I Czarnej Fasoli
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
2
Trzepaczka żwawo. Przykryć i pozostawić mieszaninę na 90 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
3
W dużej, głębokiej patelni, rozgrzać olej szafranowy do 375 stopni F (190 stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Z Krokosza BarwierskiegoOlej Z Krokosza Barwierskiego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Ubij białko do ciasta. Paluszki z serem mozzarella zanurzyć w cieście.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojona Mortadela, Pokrojona Na Paski O Szerokości 1/2 CalaPokrojona Mortadela, Pokrojona Na Paski O Szerokości 1/2 Cala
FiołkiFiołki
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5
Za pomocą szczelinowej metalowej łyżki umieść powlekane paluszki serowe kilka na raz w gorącym oleju. Smażyć 2 1/2 do 3 minut, aż chrupiące i złociste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojona Mortadela, Pokrojona Na Paski O Szerokości 1/2 CalaPokrojona Mortadela, Pokrojona Na Paski O Szerokości 1/2 Cala
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
6
Odcedzić na papierowych ręcznikach i podawać na gorąco.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje16
Ocena Zdrowia0
Magazyn