Paluszki migdałowe lub pierścienie
Need a bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przystawki? Almond Sticks lub pierścienie może być niesamowite przepis spróbować. Ten przepis służy 50. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 69 kalorii. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka skórki cytrynowej, cukier cukierniczy, żółtka jaj i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Pierścienie Do Herbaty Morelowo-Migdałowej, Migdałowe pierścienie kawy mamy, oraz Paluszki Migdałowe Toffi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C) i wyłóż blachy do pieczenia papierem do pieczenia.
Umieść cukier, żółtka i jajka w misce miksera elektrycznego i wymieszaj na średnim poziomie, aż dobrze się połączą. Wymieszaj zmielone migdały, skórkę z cytryny i wystarczająco dużo soku z cytryny, aby uzyskać gęste, gładkie ciasto.
Umieść ciasto w prasie do ciastek z końcówką w kształcie gwiazdy 1/4 cala i naciśnij 6-calowe linie ciasta.
Pokroić ciasto na 2-calowe pałeczki lub uformować w pierścienie lub litery i umieścić je na przygotowanych blachach do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ciasteczka będą chrupiące i jasnobrązowe, 6 do 8 protokół. Pozwól ciasteczkom ostygnąć.
1/2 szklanki cukru cukierniczego przełożyć na drobno oczkowe sitko, a przed podaniem lekko odkurzyć ciasteczka.