Paluszki chlebowe Paula
Paluszki Pauli mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 18. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 149 kalorii, 5G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz mleko w proszku, cukier, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 20%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Budyń Chlebowy Paula Deen, Paula ' s Best Beef Stroganoff-Paula Deen, oraz Serowe Paluszki Chlebowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Składniki umieścić na patelni automatu do chleba w kolejności zalecanej przez producenta. Wybierz cykl ciasta; naciśnij Start. Spryskaj dwie blachy do pieczenia sprayem do gotowania.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Po zakończeniu cyklu ciasta wyjmij ciasto na lekko naoliwioną powierzchnię. Ciasto podzielić na 18 sztuk.
Zwiń każdy kawałek na naoliwionej desce, od środka kawałka do zewnętrznych krawędzi, aby utworzyć patyczki do chleba.
Umieść paluszki chlebowe w odległości co najmniej 1 cala od siebie na przygotowanych patelniach.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 10-15 minut, aż się zrumieni.
Wyjąć do stojaka z drutu w celu ostygnięcia.