Palone Pomidory Z Otwartą Twarzą
Jeśli 1,41 zł za porcję spada twój budżet, pieczone pomidory z otwartą twarzą mogą być świetne bezmleczne przepis do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 538 kalorii, 9g białka, oraz 47 g tłuszczu każdy. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz boczek, majonez, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj BLT z łososia i awokado, Blety Z Sera Pimiento, oraz Kanapki z jajkiem i pomidorem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 250 stopni F. Ułóż pomidory pokrojone bokiem na blasze do pieczenia; posyp 1/2 łyżeczki soli i pieprzu do smaku.
Skropić oliwą z oliwek. Piec do lekko wyschnięcia na powierzchni, o 3 godziny, 30 minut; ostudzić. (Pomidory można prażyć do jednego dnia wcześniej; przechowywać w lodówce w szczelnym pojemniku.)
Ubić majonez, chrzan i pieprz do smaku; przykryć i schłodzić.
Wrzucić kapustę, czerwoną cebulę, kroplę wody i 1/2 łyżeczki soli w durszlaku ustawionym nad miską; odcedzić, aż kapusta zmięknie, o 20 protokół. Dobrze spłukać zimną wodą, wycisnąć nadmiar płynu i osuszyć.
Tymczasem, gotować boczek na dużej patelni na średnim ogniu, aż ostry; rezerwy kapiele.
Toast za chleb. Wrzucić mieszaninę kapusty z koperkiem, 1 łyżeczka kapusty boczku, ocet, i pieprz do smaku w misce. Top każdy kawałek tosty z niektórych chrzan majonez, 2 plastry boczku, 2 pieczone połówki pomidorów i trochę mieszanki kapusty.
Mżawka z większą ilością kropli.