Pająki Orzechowo-Karmelowe

Pająki Orzechowo-Karmelowe
Pekan-Karmel pająki mogą być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 221 kalorii, 1G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten bezglutenowy przepis służy 30 i kosztuje 87 centów za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 5 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać syrop kukurydziany, masło, czekolada mleczna, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Solone babeczki karmelowe z orzechami kokosowymi kruchą kruszonką i karmelowym masłem szwajcarskim, Straszne Pająki, oraz Brownie Spiders dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Linia 2 blachy do pieczenia z papieru woskowanego i lekko spryskać sprayem nonstick. Kopiec 30 małych klastrów orzechów pekan, około 3 lub 4 orzechów pekan każdy, rozmieszczone kilka centymetrów od siebie na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czy Lukier Kokosowo-orzechowyCzy Lukier Kokosowo-orzechowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Zrób karmel: rozgrzej krem na małym ogniu i utrzymaj ciepło podczas gotowania cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
3
Umieścić cukier i syrop kukurydziany i w głębokim, grubym dnie duży rondel. Gotować na średnim ogniu, od czasu do czasu mieszając, aż cukier się rozpuści. Zatrzymać mieszanie, podnieść ciepło do średniej-wysokiej, i gotować na wolnym ogniu, aż cukier osiągnie etap twardego pęknięcia, lub 305 stopni F na termometrze cukierków, o 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy CukierPosypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
Cukierki Sour Brite OctopusCukierki Sour Brite Octopus
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
4
Masło i sól ubić do masy cukrowej. Stopniowo wlać krem i wanilię dbając, ponieważ mieszanina będzie bubble up. Zmniejszyć ogień do średniego i nadal gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cukier osiągnie miękką piłkę, 240 stopni F na termometrze, o 5 minut więcej. Natychmiast wyjąć z ognia i ostudzić na minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
5
Chochla kilka łyżek ciepłego karmelu na niektórych klastrów orzechów, aby ciała pająka. Następnie wciśnij 6 kawałków lukrecji do ciepłego karmelu, aby uzyskać nogi. Powtórz z pozostałym karmelem i lukrecją. (Warto mieć tutaj dodatkową rękę, ponieważ karmel można szybko ustawić. Jeśli karmel stwardnieje, ogrzać na bardzo małym ogniu. )
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki SmartiesCukierki Smarties
1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki1/3 Szklanki świeżego Soku Z Limonki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
6
Niech pająki ostygną 15 minut.
7
W międzyczasie umieść czekoladki w średniej żaroodpornej misce. Doprowadzić rondel wypełniony 1-cala lub tak wody do bardzo powolnego gotowania na wolnym ogniu; ustawić miskę nad, ale nie dotykając, wody. Wymieszać czekoladę od czasu do czasu, aż się rozpuści i będzie gładka. (Alternatywnie, umieścić czekoladę w średniej kuchence mikrofalowej bezpiecznych misce. Stopić przy 50 procent mocy w kuchence mikrofalowej do miękkości, około 1 minuty. Wymieszać i kontynuować ogień, aż całkowicie się stopi, 2 do 3 minut więcej.)
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
8
Łyżka około 1 łyżki stopionej czekolady na wierzchu każdego pająka.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
9
Posypać jimmies lub loki czekolady, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe LokiCzekoladowe Loki
Pomarańczowy I Pasta Z Barwnikiem SpożywczymPomarańczowy I Pasta Z Barwnikiem Spożywczym
10
Ostudzić, aż firma.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia0
Magazyn