Pain Perdu może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 337 kalorii, 11g białka, oraz 8G tłuszczu. Na 1,63 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz połówki truskawek, zmielony cynamon, substytut jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pain Perdu, Pain Perdu, oraz Pain Perdu.
Instrukcje
1
Połącz pierwsze 7 składników, dobrze mieszając trzepaczką. Ułóż kromki chleba w jednej warstwie w dużym płytkim naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
2
Wlać mieszaninę mleka na chleb i odstawić do wchłonięcia mleka (około 2 minut).
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Olej Roślinny Do Posmarowania I Głębokiego Smażenia
3
Roztopić 2 łyżki masła na dużej żeliwnej patelni na średnim ogniu. Ułóż 8 kromek chleba na patelni; gotować 3 minuty z każdej strony lub aż chleb będzie złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Zdjąć z patelni; zachować ciepło. Powtórz procedurę z pozostałymi 2 łyżkami masła i 8 kromkami chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Połącz 2 szklanki wody, wina, 1/4 szklanki cukru granulowanego i skrobię kukurydzianą w dużym rondlu, mieszając trzepaczką. Doprowadzić do wrzenia; gotować, aż zmniejszy się do 1 szklanki (o 5 protokół).
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy Red Velvet (taki Jak Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania