Paella Warzywna

Paella Warzywna
Przepis Paellan warzywny jest gotowy w około 1 godzinę i 30 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników europejskiej żywności. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 429 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 4,01 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka baby karczochy, fasola szparagowa, czosnek, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Paella Warzywna, Paella Warzywna, oraz Paella Warzywna dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni. Pomidory pokroić w plastry i umieścić w średniej misce; doprawić solą, skropić odrobiną oliwy z oliwek i wrzucić. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Rozgrzać 1/4 szklanki oliwy z oliwek w 12-calowej patelni żaroodpornej lub patelni paella na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Dodać cebulę, czosnek, papryka, cayenne i szafran i doprawić solą. Gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cebula zmięknie, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
SzafranSzafran
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
4
Dodać kliny kopru włoskiego i gotować, aż lekko rumiane z jednej strony, o 5 protokół. Flip Koper i dodać karczochy dziecko i bakłażan na patelni; gotować, aż lekko miękkie, o 4 Więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Karczoch Dla DzieciKarczoch Dla Dzieci
Makaron Orzo Lub W Kształcie RyżuMakaron Orzo Lub W Kształcie Ryżu
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Dodać grzyby i gotować przez 1 do 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
6
Wlać wino i gotować na wolnym ogniu, aż zmniejszy się o około jedną trzecią. Wymieszać z ryżem i 1 3/4 łyżeczki soli; dodać tyle wody, aby całkowicie pokryć ryż, 2 1/2 do 3 szklanek. Zwiększyć ogień do wysokiej i gotować przez 2 do 3 minut. Na ryżu rozsypać fasolki i 2 łyżki kaparów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Haricots VertsHaricots Verts
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
7
Zdjąć patelnię z ognia i ułożyć pomidory na wierzchu; skropić dowolnymi sokami pomidorowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
8
Przekładamy paellę do piekarnika i pieczemy bez zakłóceń przez 20 minut. Rozrzucić pozostałe 2 łyżki kaparów i papryki piquillo nad paella. Wyłącz piekarnik, ale pozostawić paella wewnątrz kontynuować gotowanie, aż ryż będzie miękki, 15 do 20 więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz PiquilloPieprz Piquillo
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
W razie potrzeby udekorować natką pietruszki
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
10
Zdjęcia Yunhee Kim
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia32
Magazyn