Paella W Stylu Sardyńskim

Paella W Stylu Sardyńskim
Sardyński styl Paellan jest bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 12. Na 4,18 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 45g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 479 kalorii. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to europejskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Idź do sklepu i odebrać sól i pieprz, ciepłą wodę, cockles, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Paella kubańska: Paella Cubana, Paella W Stylu Weneckim, oraz Paella W Stylu Hiszpańskim dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce, kruszyć szafran w 1/2 szklanki ciepłej wody i odstawić na 10 protokół. W międzyczasie rozgrzać oliwę w bardzo dużej, głębokiej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
SzafranSzafran
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
2
Dodaj cebulę i czosnek i gotować na dużym ogniu, mieszając, aż lekko rumiane, 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3
Dodać fregola i chorizo i gotować, mieszając, aż chorizo uwalnia trochę tłuszczu i zaczyna brązowieć, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Ser Jack, PodzielonyStarty Ser Jack, Podzielony
FregulaFregula
4
Dodać pomidory, białe wino, szafran i jego moczenie płyn i pozostałe 6 szklanki ciepłej wody do patelni i doprowadzić do wrzenia. Wymieszać 1 1/2 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki pieprzu, przykryć i gotować na małym ogniu, aż fregola będzie bardzo żucia i soupy, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
FregulaFregula
SzafranSzafran
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
5
Sezon krewetki i czerwony snapper z solą i pieprzem i dodać je do patelni wraz z małży i cockles, pisklę je do fregola. Doprowadzić do wrzenia. Przykryć patelnię i gotować na małym ogniu, aż fregola jest al DENTE, ryba jest po prostu gotowane przez i małże i cockles otworzyły, o 12 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Lucjan CzerwonyLucjan Czerwony
CocklesCockles
FregulaFregula
Pudełko Suszonego SpaghettiPudełko Suszonego Spaghetti
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Wyjmij patelnię z ognia i pozostaw paellę na 5 minut; fregola wchłonie nieco więcej płynu, ale naczynie powinno być nieco bulionowe. Wyrzuć małże i koguty, które się nie otworzyły.
Składniki, których będziesz potrzebować
CocklesCockles
FregulaFregula
Pudełko Suszonego SpaghettiPudełko Suszonego Spaghetti
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Fregolę posypać posiekaną natką pietruszki i od razu podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
FregulaFregula
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje12
Ocena Zdrowia34
Magazyn