Paella na grillu
Przepis Paellan na grillu może zaspokoić Europejskie pragnienie w około 1 godzina i 45 minut. Ten przepis służy 6 i kosztuje $4.34 za porcję. Jedna porcja zawiera 462 kalorie, 42g białka, oraz 27 g tłuszczu. Mieszanka czosnku, ocet winny sherry, mielona kurkuma i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać mieloną kurkumę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasto Cytrynowe Nadziewane Wiśniami jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Paellan na grillu, Patelnia Paella Mixta (Paella z owocami morza i mięsem), oraz Paellan-Paellan entre-autres.
Instrukcje
Wymieszać wszystkie składniki marynaty szafranowej. W szklanym lub plastikowym naczyniu lub plastikowej torebce do przechowywania żywności, umieść wszystkie składniki paelli z wyjątkiem ryżu.
Zalać mieszaniną marynaty; wymieszać do pokrycia. Przykryć naczynie lub worek uszczelniający i przechowywać w lodówce 1 godzinę.
Węgle grzewcze lub grill gazowy do bezpośredniego ogrzewania.
Usuń mieszaninę kurczaka z marynaty; rezerwy marynaty.
Umieścić mieszaninę kurczaka w koszu grill.
Przykryj i grilluj mieszankę kurczaka 4 cale od średniego ciepła 20 do 25 minut, mieszając i szczotkując marynatą od czasu do czasu, aż kurczak nie będzie już różowy w środku. Wyrzucić pozostałą marynatę.
Podawać mieszankę kurczaka z ryżem.