Paczki halibuta i kukurydzy z masłem Herbed

Paczki halibuta i kukurydzy z masłem Herbed
Jedna porcja zawiera 183 kalorie, 8G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten pescatariański przepis służy 40 i kosztuje 1,37 zł za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pieprz, filety halibut, kłosy kukurydzy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Śniadanie Taco Hobo pakuje z czarną fasolą, cukinią i kukurydzą, Krewetki Gotować Hobo Pakiety, oraz Pieczony dorsz z ziemniakami i chorizo Hobo dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W mini robocie kuchennym pulsuj szczypiorek i liście estragonu do posiekania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Każda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I PomarańczowaKażda Posiekana Słodka Papryka Czerwona, żółta I Pomarańczowa
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
2
Dodać masło i szczyptę soli i białego pieprzu i pulsować tylko do masła jest jasnozielony z drobinkami ziół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
3
Masło ziołowe przełożyć na arkusz folii i uformować w kłodę. Zamrozić na około 5 minut, aż masło będzie lekko jędrne.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
4
Masło pokroić na 16 kawałków.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
5
Ułóż cztery 12-calowe arkusze folii o dużej wytrzymałości na powierzchni roboczej i spryskaj równomiernie olejem roślinnym. W średniej misce wrzucić kukurydzę z shiitake i doprawić solą i pieprzem. Kopiec mieszaninę w środku arkuszy folii i góry każdy kopiec z kawałkiem masła ziołowego. Na wierzchu filety z halibuta i kawałek masła ziołowego, doprawić solą i pieprzem. Złóż folię ze wszystkich stron i szczypta szwy do uszczelnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z HalibutaFilety Z Halibuta
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw1 1/2 łyżeczki Mieszanki Przypraw
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
6
Rozpal grilla.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
7
Umieść opakowania foliowe na grillu, zamknij pokrywkę i gotuj na dużym ogniu, aż ryba zostanie ugotowana, a grzyby będą miękkie, 8 do 10 minut; pozwól Paczkom odpocząć przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski1 Bakłażan Obrany I Pokrojony W Paski
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
8
Grillować plastry bagietki przez 2 minuty, obracając raz. Top z pozostałym masłem ziołowym, pozwalając na stopienie. Otwórz paczki i podawaj ryby i warzywa z grzankami z bagietki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
BagietkaBagietka
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Maysaran Arsheen Pinot Gris z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
Jasny wyraz owoców z przodu, witając podniebienie nutami ściętej trawy w ciepły dzień. Wino jest zakotwiczone rześką kwasowością, ale nie tak bardzo, aby obezwładnić ulotną słodycz, która pozostawia uśmiech. Arsheen ma inteligentny, orzeźwiający charakter, który nada klarowności szeregowi przetworów z ryb, drobiu i wieprzowiny.
TrudnośćEkspert
Gotowe W40 m.
Porcje40
Ocena Zdrowia14
Magazyn