Paczki halibuta i kukurydzy z masłem Herbed
Jedna porcja zawiera 183 kalorie, 8G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten pescatariański przepis służy 40 i kosztuje 1,37 zł za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pieprz, filety halibut, kłosy kukurydzy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Śniadanie Taco Hobo pakuje z czarną fasolą, cukinią i kukurydzą, Krewetki Gotować Hobo Pakiety, oraz Pieczony dorsz z ziemniakami i chorizo Hobo dla podobnych receptur.
Instrukcje
W mini robocie kuchennym pulsuj szczypiorek i liście estragonu do posiekania.
Dodać masło i szczyptę soli i białego pieprzu i pulsować tylko do masła jest jasnozielony z drobinkami ziół.
Masło ziołowe przełożyć na arkusz folii i uformować w kłodę. Zamrozić na około 5 minut, aż masło będzie lekko jędrne.
Masło pokroić na 16 kawałków.
Ułóż cztery 12-calowe arkusze folii o dużej wytrzymałości na powierzchni roboczej i spryskaj równomiernie olejem roślinnym. W średniej misce wrzucić kukurydzę z shiitake i doprawić solą i pieprzem. Kopiec mieszaninę w środku arkuszy folii i góry każdy kopiec z kawałkiem masła ziołowego. Na wierzchu filety z halibuta i kawałek masła ziołowego, doprawić solą i pieprzem. Złóż folię ze wszystkich stron i szczypta szwy do uszczelnienia.
Umieść opakowania foliowe na grillu, zamknij pokrywkę i gotuj na dużym ogniu, aż ryba zostanie ugotowana, a grzyby będą miękkie, 8 do 10 minut; pozwól Paczkom odpocząć przez 2 minuty.
Grillować plastry bagietki przez 2 minuty, obracając raz. Top z pozostałym masłem ziołowym, pozwalając na stopienie. Otwórz paczki i podawaj ryby i warzywa z grzankami z bagietki.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla halibuta. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Maysaran Arsheen Pinot Gris z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
![Maysara Arsheen Pinot Gris]()
Maysara Arsheen Pinot Gris
Jasny wyraz owoców z przodu, witając podniebienie nutami ściętej trawy w ciepły dzień. Wino jest zakotwiczone rześką kwasowością, ale nie tak bardzo, aby obezwładnić ulotną słodycz, która pozostawia uśmiech. Arsheen ma inteligentny, orzeźwiający charakter, który nada klarowności szeregowi przetworów z ryb, drobiu i wieprzowiny.