Pachnące Pomarańczą Pieczone Warzywa Korzeniowe

Pachnące Pomarańczą Pieczone Warzywa Korzeniowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj prażonych warzyw korzeniowych o zapachu pomarańczy. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 211 kalorii. Ten przepis służy 7 i kosztuje 68 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz słodkie ziemniaki, olej roślinny, pomarańczową marmoladę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczone Warzywa Korzeniowe Z Winegretem Z Krwawej Pomarańczy, Pomarańczowy Imbir Kurkuma Pieczone Warzywa Korzeniowe, oraz Kury kornwalijskie i pachnące cytrusami pieczone warzywa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe KostkiMiękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe Kostki
2
Połączyć pierwsze 5 składników w misce; wrzucić. Ułóż warzywa w jednej warstwie na płytkiej patelni pokrytej sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
3
Piec w temperaturze 400 przez 45 minut; wymieszać dwa razy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe KostkiMiękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe Kostki
4
Cukier i pozostałe składniki połączyć w małym rondlu; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ciepło; gotować 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
5
Wlać warzywa; wrzucić delikatnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
6
Piec dodatkowe 15 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe KostkiMiękkie Bułki Hoagie, Pokrojone W 1/2-calowe Kostki
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje7
Ocena Zdrowia25
Magazyn