Płatki owsiane i bananowe bezmleczne naleśniki to bezmleczne i wegetariańskie poranny posiłek. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 414 kalorii. Ten przepis służy 4. Ten przepis od Go Dairy Free ma 35 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz staromodny płatek owsiany, banan, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Naleśniki Owsiano-Rodzynkowe {Bezglutenowe, Bezmleczne}, Naleśniki bananowe (bezglutenowe, 100% pełnoziarniste, bezmleczne), oraz Bezmleczne Pełnoziarniste Naleśniki Bananowe Orzechowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W misce wlać mleko na płatki owsiane; odstawić na 5 do 10 minutes.In drugą miskę wymieszać mąki, kiełki pszenicy, cukier, proszek do pieczenia i sól.Ubij jajka, olej i banana razem; dodaj do suchych składników wraz z mieszanką mleko / owies, mieszając tylko do wymieszania (jeśli ciasto jest zbyt grube, dodaj trochę więcej mleka).
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do Pieczenia
Owies Zwyczajny
Kiełki Pszenicy
Banan
Cukier
Jajko
Mleko
Sól
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Rozgrzać dużą smarowaną patelnię na średnim lub średnim ogniu lub patelni do 350ºF.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Wlać około 1/4 szklanki ciasta na każdy naleśnik i gotować przez około 3 protokół lub do pęcherzyków na górze złamać, ale nie wypełnić, a spody są złote i ustawić.Obrócić i gotować przez około 30-60 sekund dłużej, lub aż ładnie ustawić i złoty kolor.Trzymaj naleśniki w piekarniku 200ºf, aż będą gotowe do podania.