Owsiane Bułeczki Obiadowe
Owsiane bułki obiadowe mogą być tylko chlebem, którego szukasz. Ten przepis służy 24. Jedna porcja zawiera 129 kalorii, 4G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz masło, wodę, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Karmelowo-orzechowe dyni lepkie rolki z King ' s Hawaiian ® Dinner Rolls # KHHolidayRollCall, Najlepsze Roladki Obiadowe, oraz Roladki Obiadowe.
Instrukcje
Połącz mleko, 3/4 szklanki wody i miód w małym rondlu.
Podgrzać mieszaninę mleka na średnim ogniu do 100 do 110; usunąć z ognia. Rozpuścić drożdże w mieszaninie mlecznej; odstawić 5 minut. Wymieszać z masłem i jajkiem.
Lekko łyżka mąki do suchych miarek; wyrównać nożem.
Połączyć 4 szklanki mąki, owies i sól w dużej misce, dobrze mieszając.
Dodać mieszaninę drożdży do mieszaniny mąki; mieszać, aż powstanie miękkie ciasto. Ciasto wyłożyć na lekko posypaną mąką powierzchnię. 8 minut); dodać wystarczającą ilość pozostałej mąki, 1 łyżkę na raz, aby ciasto nie przyklejało się do rąk.
Umieść ciasto w dużej misce pokrytej sprayem do gotowania i obróć do wierzchu. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce (85), wolne od przeciągów, 1 godzinę lub do podwojenia rozmiaru.
Punch ciasto w dół, przekształcić w piłkę, i wrócić do miski. Przykryć i odstawić na 1 godzinę lub do podwojenia rozmiaru.
Dziurkować ciasto; obrócić na lekko posypaną mąką powierzchnię. Zagnieść ciasto 3 do 4 razy; odstawić na 5 minut. Podzielić mieszaninę na 24 równe porcje; kształt każdej porcji w piłkę.
Umieść kulki 1 cal od siebie na patelni z galaretką pokrytej sprayem do gotowania. Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce (85), wolne od przeciągów, 30 minut lub do podwojenia rozmiaru.
Piec rolki w 425 przez 12 minut lub aż rumiane.
Wyjąć rolki z patelni; ostudzić na stojaku z drutu.