Owocowy kuskus Pilaf może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 203 kalorie, 6G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz orzeszki piniowe, sok pomarańczowy, kuskus i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 48%. Spróbuj Owocowy Pilaf Ryżowy, Owocowy pilaw Basmati z pistacjami, oraz Owocowy Dziki Ryż Pilaf dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieść porzeczki, wiśnie, morele i sok pomarańczowy w średniej misce; dodaj 1/4 szklanki wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania
2 Kury Kornwalijskie (około 1 1/4 Funta Każda)
1/3 Szklanki Oleju Kokosowego Lub Roślinnego
Porzeczki
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Odstawić 45 minut, mieszając dwa razy.
3
Dobrze spuścić; wyrzucić mieszaninę soku pomarańczowego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania
4
Doprowadzić 1/2 szklanki wody i bulionu do wrzenia w dużym rondlu; stopniowo mieszać mieszaninę owoców i kuskus.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany Krystalizowany Imbir I Posiekana świeża Mięta