Przepis owocowy Guacamole jest gotowy w około 15 minut i zdecydowanie jest niesamowitym jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ta przystawka ma 34 kalorie, 0g białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 32 i kosztuje 17 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz awokado, piekarz Anioł Płatek kokosowy, mango, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj guacamole, jak zrobić guacamole | meksykańskie guacamole, Chipotle Mexican Grill Guacamole-świeżo wykonane guacamole, które jest łatwe do zrobienia, można z tym, oraz Smażona Zielona babka z Guacamole i krewetkami (Tostada de Plátano con Camarones y Guacamole) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zmiksować dressing, chiles i cebulę w blenderze na gładką masę.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 65 dolarów za butelkę.