Jedna porcja zawiera 627 kalorii, 9g białka, oraz 39g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 2,64 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ananasa—obranego, cukru, ciężkiej śmietany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 48%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Rum-Karmelowe Tropikalne Lody, Letnie Lody Owocowe, oraz Owocowe Kaboby z tropikalnymi owocami Coulis dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużym rondlu, połączyć śmietanę i mleko z imbirem i doprowadzić do duszenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Migdały, Ze Skórką I Prażone
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
2
Zdjąć z ognia, przykryć i odstawić na 30 minut.
3
Przecedzić krem do miski, naciskając na imbir. Wytrzyj rondel. Powrót śmietanę do rondla i doprowadzić do duszenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Migdały, Ze Skórką I Prażone
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
7
Rozłóż płatki kokosowe w talerzu ciasta i tosty na złoty, 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Kokosowe
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
W Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
8
Ochłoń.
9
W misce wrzucić ananasa i mango z brązowym cukrem, skórką z limonki i sokiem. Łyżka ananasa i mango na musie imbirowym i top z malinami. Łyżka lodów do misek, udekorować prażonym kokosem i podawać.