Owoce Morza Lasagne I
Przepis owoce morza Lasagnan I jest gotowy w mniej więcej 1 godzinę i 10 minut i zdecydowanie jest ogromnym pescatarian opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 677 kalorii, 53g białka, oraz 28g tłuszczu każdy. Na $3.94 za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 45 fanów. Mieszanka masła, mleka, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Sprawdza się jako danie główne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Lasagne Z Owocami Morza, Lasagne Z Owocami Morza, oraz Lasagne Z Owocami Morza dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron z lasagne gotować w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, aż al dente.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W rondlu średniej wielkości na średnim ogniu roztopić masło lub margarynę, wymieszać z mąką i niech mąka brązowieje lekko. Mieszaj z mlekiem, ciągle mieszając, aż sos zgęstnieje.
Do sosu dodać parmezan i dobrze wymieszać.
Na patelni do pieczenia 9x13 rozłóż cienką warstwę białego sosu, a następnie warstwę gotowanego makaronu lasagne.
Miejsce 1/4 krewetek, 1/4 mięsa krabowego i 1 Puchar ser mozzarella na szczycie makaronu lasagne. Powtórz trzy razy, tworząc cztery warstwy. Wierzchu ostatnią warstwę z sosem i pozostałym serem mozzarella.
Piec przez 45 minut lub do góry jest brązowy.