Owoce Morza Gumbo Stock
Owoce morza Gumbo Stock może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 193 kalorie, 25g białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 2,91 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 30 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Kilka osób naprawdę lubiło to kreolskie danie. Mieszanka tymianku, muszle z krewetek, pietruszka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 7 godzin i 50 minut. Z łyżeczką wynik 85%, to danie jest doskonałe. Spróbuj Owoce Morza Stock, Domowy Wywar Z Owoców Morza, oraz Owoce Morza Gumbo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piec muszle krewetek w 375 stopni F (195 stopni C) aż do wyschnięcia i zaczyna brązowo na krawędziach.
W garnku 8-quart, połączyć wodę, marchew, cebula, seler, liście laurowe, czosnek, pietruszka, goździki, pieprz, bazylia, tymianek i muszle krewetek. Doprowadzić powoli do wrzenia.
Zmniejszyć ogień i gotować 5 do 7 godzin. Wymień wodę w razie potrzeby, 2 lub 3 razy, wlewając więcej wody do wnętrza garnka.
Usunąć materiał z ciepła i odcedzić. Wycisnąć cały płyn z muszli i warzyw, a następnie wyrzucić je. Powrót cieczy do ciepła i zmniejszyć do 2 do 3 kwarty, lub do smaku.
Polecane wino: Albarino, Wino Różane, Sauvignon Blanc
Albarino, wino różowe i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje dla Cajun. Te niskie taniny, niższe wina alkoholowe będą uzupełniać ciepło w pikantnych potrawach cajun, zamiast sprawiać, że usta palą się bardziej. Jedno wino można spróbować jest Bodega Garzon Uruguay Single Vineyard Albarino. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.
![Bodega Garzon Uruguay Single Vineyard Albarino]()
Bodega Garzon Uruguay Single Vineyard Albarino
Bardzo elegancki bladożółty ten Albariño ma świeży i żywy nos, który przypomina tropikalne owoce z subtelnymi cytrusami i nutami kwiatowymi. W ustach znajduje się okrągłe i świeże ciało z solą fizjologiczną i kombinacją minerałów, które zapewniają wyraźne pojęcie terroir.