Owoce Morza Gumbo Stock

Owoce Morza Gumbo Stock
Owoce morza Gumbo Stock może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 193 kalorie, 25g białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 2,91 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 30 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Kilka osób naprawdę lubiło to kreolskie danie. Mieszanka tymianku, muszle z krewetek, pietruszka, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 7 godzin i 50 minut. Z łyżeczką wynik 85%, to danie jest doskonałe. Spróbuj Owoce Morza Stock, Domowy Wywar Z Owoców Morza, oraz Owoce Morza Gumbo dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piec muszle krewetek w 375 stopni F (195 stopni C) aż do wyschnięcia i zaczyna brązowo na krawędziach.
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
W garnku 8-quart, połączyć wodę, marchew, cebula, seler, liście laurowe, czosnek, pietruszka, goździki, pieprz, bazylia, tymianek i muszle krewetek. Doprowadzić powoli do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Zmniejszyć ogień i gotować 5 do 7 godzin. Wymień wodę w razie potrzeby, 2 lub 3 razy, wlewając więcej wody do wnętrza garnka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Usunąć materiał z ciepła i odcedzić. Wycisnąć cały płyn z muszli i warzyw, a następnie wyrzucić je. Powrót cieczy do ciepła i zmniejszyć do 2 do 3 kwarty, lub do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania

Polecane wino: Albarino, Wino Różane, Sauvignon Blanc

Albarino, wino różowe i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje dla Cajun. Te niskie taniny, niższe wina alkoholowe będą uzupełniać ciepło w pikantnych potrawach cajun, zamiast sprawiać, że usta palą się bardziej. Jedno wino można spróbować jest Bodega Garzon Uruguay Single Vineyard Albarino. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.
Bodega Garzon Uruguay Single Vineyard Albarino
Bodega Garzon Uruguay Single Vineyard Albarino
Bardzo elegancki bladożółty ten Albariño ma świeży i żywy nos, który przypomina tropikalne owoce z subtelnymi cytrusami i nutami kwiatowymi. W ustach znajduje się okrągłe i świeże ciało z solą fizjologiczną i kombinacją minerałów, które zapewniają wyraźne pojęcie terroir.
TrudnośćEkspert
Gotowe W7 hrs, 50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia30
Magazyn