Owoce morza Gumbo może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 366 kalorii, 37g białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 4,34 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka soli koszernej, ząbki czosnku, seler i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dość drogie przepis dla fanów kreolskiego jedzenia. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Z łyżeczką wynik 69%, to danie jest solidne. Spróbuj Owoce Morza Gumbo, Owoce Morza Gumbo, oraz Owoce Morza Gumbo dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Boczek gotować na średnim ogniu w ciężkim rondlu, aż będzie chrupiący, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Boczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Wyjąć łyżką szczelinową i osuszyć na papierowym ręczniku. Wyrzucić wszystkie oprócz 2 łyżki tłuszczu, następnie dodać warzywa (z wyjątkiem okra), 4 szklanki bulionu, Worcestershire, sól i tymianek. Przykryć i dusić na średnim ogniu przez 1 godzinę, od czasu do czasu mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Worcestershire
Warzywa
Bulion
Tymianek
Ketmia Jadalna (okra)
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowa
Ręczniki Papierowe
3
Dodać okra i gotować 10 minut dłużej. Wymieszać skorupiaki i gotować 5 minut więcej, lub aż krewetki zwijają się i włączyć różowy.
Cajun świetnie komponuje się z Albarino, winem różowym i Sauvignon Blanc. Te niskie taniny, niższe wina alkoholowe będą uzupełniać ciepło w pikantnych potrawach cajun, zamiast sprawiać, że usta palą się bardziej. Jedno wino, którego możesz spróbować to Don Olegario Albarino. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.