Owoce Morza Enchiladas
Owoce morza Enchiladas może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten pescatariański przepis służy 6 i kosztuje $2.2 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 575 kalorii. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka masła, ser colby, śmietana i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to przyjazny dla budżetu przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 50%. Spróbuj Owoce Morza Enchiladas, Najlepsze Owoce Morza Enchiladas, oraz Owoce Morza Enchiladas dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Na dużej patelni, podsmażyć cebulę w 1 łyżce masła, aż będzie przezroczysty.
Wyjąć patelnię z ognia i wymieszać z krabów i krewetek. Ser rozdrobnić i połowę wymieszać z owocami morza.
Umieść dużą łyżkę mieszanki do każdej tortilli.
Zwiń tortille wokół mieszaniny i ułóż walcowane tortille w naczyniu do pieczenia 9x13 cali.
W rondlu na średnim ogniu połącz pół na pół, śmietanę, 1/4 szklanki masła, natkę pietruszki i sól czosnkową. Mieszaj, aż mieszanina będzie letnia i wymieszana.
Polać sosem enchiladas i posypać pozostałym serem.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 30 minut.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 45 dolarów za butelkę.
![Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir
Rok 2016 był kolejnym w serii wspaniałych roczników w Santa Barbara. Mieliśmy kolejny wczesny budbreak i (w przeciwieństwie do 2015) doskonałą pogodę podczas Setu, pozwalając na mocne, zrównoważone plony. Maj, Czerwiec i Lipiec były dość ciepłe i dojrzewanie było dość szybkie, jednak niespotykanie chłodny sierpień znacznie spowolnił winorośl. Dla winiarza było to prawie idealne, ponieważ winogrona były w stanie zakończyć dojrzewanie powoli, bez kolców ciepła, a winogrona utrzymywały doskonałą kwasowość. W ciągu serii chłodnych poranków wybraliśmy każdy blok z niemal idealną dojrzałością i równowagą. Wina wydają się mieć świetny owocowy charakter, świeżą kwasowość i strukturę taninową oraz solidną głębię.