Owoce Morza Cioppino
Owoce morza Cioppino jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 4 porcjami. Na $4.5 za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 351 kalorii. Sprawdza się jako danie główne. Jeśli masz wino, ząbki czosnku, filet z Lucjana żółtego i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Owoce Morza Cioppino, Owoce Morza Cioppino, oraz Szybkie Owoce Morza Cioppino dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać 1 łyżkę oleju w dużym holenderskim piekarniku na średnim ogniu; zawirować do płaszcza.
Dodaj cebulę; smażyć 1 minutę.
Dodać czosnek; zmniejszyć ogień do średniego. Przykryć i gotować 8 protokół, mieszając od czasu do czasu.
Dodać wino i 5 kolejnych składników( przez pomidory); przykryć. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 15 minut.
Posypać Lucjan i przegrzebki czarnym pieprzem.
Rozgrzać dużą patelnię na dużym ogniu.
Dodać pozostałą 1 łyżkę oleju; zawirować do pokrycia.
Dodaj snapper i przegrzebki; gotować 90 sekund z każdej strony lub do złotego koloru.
Dodaj snapper, przegrzebki, krewetki, i małże do mieszanki bulionu. Przykryć i gotować 4 minuty lub do otwarcia małże; wyrzucić nieotwarte muszle. Wymieszać z natką pietruszki i sokiem z cytryny.