Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj owoców morza Biriyani. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 500 kalorii, 29g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 3,54 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka mielonego kminku, ryby, krewetki, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kurczak Biriyani, Hydrabadi Dum Biriyani, oraz Easy veggie biriyani dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Roztopić 2 łyżki masła w holenderskim piekarniku na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
2
Krewetki i ryby posypać 1/4 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
3
Dodaj połowę owoców morza na patelnię i gotować, obracając raz, 3 do 4 protokół lub aż rumiane. Powtórz z pozostałymi owocami morza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Przełożyć do miski; przykryć i ogrzać. Odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Dodać pozostałe 2 łyżki masła do holenderskiego pieca na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
6
Dodaj cebulę; gotować 7 do 8 minut lub aż złoty kolor będzie brązowy, skrobanie, aby usunąć rumiane kawałki z dna patelni. Wymieszać kminek i kolejne 3 składniki; gotować, ciągle mieszając, 15 sekund lub aż pachną. Wmieszać pomidory i kolejne 3 składniki i gotować 1 minutę. Wymieszać z ryżem i goździkami i gotować, ciągle mieszając, 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Wymieszać 2 szklanki wody i pozostałe 3/4 łyżeczki soli. Doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do średnio-niskiej, i gotować na wolnym ogniu 17 do 18 minut lub do momentu wchłonięcia cieczy. Wymieszać z zarezerwowanymi owocami morza, aż do ogrzania.