Overnight Blueberry French tosty wymaga z grubsza 10 godzin od początku do końca. Na 1,41 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 483 kalorie, 14g białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Jest to niedrogie przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka ekstraktu z wanilanu, woda, skrobia kukurydziana i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Dobrze sprawdza się jako poranny posiłek. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 33%. Spróbuj Overnight Blueberry French Toast, Overnight Blueberry French Toast, oraz Tosty Francuskie Jagodowe Z Syropem Jagodowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Lekko posmaruj naczynie do pieczenia 9x13 cali. Ułóż połowę kostek chleba w naczyniu,a następnie polej kostkami twarogu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowy
Kostki Chleba
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
2
Posypać 1 szklanką borówek serkiem śmietankowym, a na wierzch dodać pozostałą kostkę chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowy
Borówki Amerykańskie
Kostki Chleba
3
W dużej misce wymieszaj jajka, mleko, ekstrakt waniliowy i syrop.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z Wanilii
Syrop
Jajko
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
4
Wlać kostki chleba. Przykryć i przechowywać w lodówce na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kostki Chleba
5
Wyjąć mieszaninę kostki chleba z lodówki około 30 minut przed pieczeniem. Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
6
Przykryć i piec 30 minut. Odkryć, i nadal pieczenia 25 do 30 minut, aż centrum jest Firma i powierzchnia jest lekko rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
7
W średnim rondlu wymieszaj cukier, skrobię kukurydzianą i wodę. Doprowadzić do wrzenia. Stale mieszając, gotować od 3 do 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia Kukurydziana
Cukier
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
8
Wymieszać w pozostałej 1 szklance borówek. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 10 minut, aż jagody pękną. Wymieszać z masłem i zalać pieczone tosty francuskie