Ostrygi Z Grilla

Ostrygi Z Grilla
Przepis grillowane ostrygi mogą być wykonane w około 45 minut. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pescatariański przepis ma 44 kalorie, 0g białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Na 9 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 16. 542 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest idealny do 4 Lipca. Jeśli masz pęknięty pieprz, sok z cytryny, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 0%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Ostrygi Z Grilla, Ostrygi Z Grilla, oraz Ostrygi Grillowane Rockefeller.

Instrukcje

1
Podgrzać małą patelnię z sosem na średnim ogniu. Na gorąco dodajemy oliwę z oliwek i masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
świeża Resztkaświeża Resztka
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Dodać czosnek i saute aż pachnące, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
3
Dodać sok z cytryny, płatki papryki chili, sól, pieprz i pietruszka. Wyłącz ogrzewanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Pomidorów Obranych I Posiekanych6 Pomidorów Obranych I Posiekanych
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
(albo Zwykłe)(albo Zwykłe)
4
Jak grillować ostrygi
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
5
Jeśli znajdziesz duże, tłuste ostrygi, możesz umieścić ostrygi bezpośrednio na ruszcie grillowym. Najlepiej nosić długie, wytrzymałe rękawice do grillowania, dzięki czemu można obsługiwać ostrygi ręcznie, zamiast używać szczypiec, łyżek lub szpatułki.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
6
Jeśli jednak ostrygi są małe i płaskie, ryzykujesz rozlanie cennych, aromatycznych soków, a także sosu czosnkowo-maślanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
świeża Resztkaświeża Resztka
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
7
Możesz zrobić to, co ja, czyli umieścić ostrygi na łóżku z solą kamienną lub ryżem na małej patelni , a następnie umieścić całą patelnię w grillu lub pod brojlerem. To stabilizuje ostrygi i zapobiega ich chwieniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól KamiennaSól Kamienna
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
8
Jeśli jesteś shuckmeister
9
Ostrygi, łyżkę sosu do każdej ostrygi.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
10
Ostrygi umieścić na bardzo gorącym, rozgrzanym grillu, przykryć i gotować przez 5-6 minut lub aż ostrygi lekko zwijają się.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
11
If you can ' t shuck
12
Ostrygi ułożyć na bardzo gorącym, rozgrzanym grillu, przykryć i gotować przez 1 minutę. Ostrygi powinny być teraz lekko otwarte. Szybko usuń ostrygi.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
13
Przytrzymaj ostrygę rękawicą kuchenną i użyj noża (lub czystego śrubokręta, jeśli go nie masz), aby otworzyć ostrygę. Powinno się łatwo otworzyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cienko Pokrojone Carne Asada (stek Wołowy)Cienko Pokrojone Carne Asada (stek Wołowy)
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
14
Łyżka sosu do każdej ostrygi i powrót ostrygi do grilla. Przykryć i grillować 4-5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Płatki WarzywnePłatki Warzywne
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia0
Magazyn